Για τον πρώην σύντροφό του Μηνά Χατζησάββα που έφυγε από τη ζωή μίλησε ο Κώστας Φαλελάκης. «Το πένθος μου κράτησε πέντε χρόνια» δήλωσε και αποκάλυψε πως υπάρχει νέος έρωτας στη ζωή του. Όπως δε τόνισε αηδίασε όταν άκουσε γνωστούς πολιτικούς να καταψηφίζουν το σύμφωνο συμβίωσης.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον νέο του σύντροφο 8 χρόνια μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση εδώ και 2,5 χρόνια.

«Είμαι σε μία ηλικία και σε μία φάση που χαίρομαι πολύ περισσότερο την αγάπη και επειδή και αγαπάω και αγαπιέμαι από τη σχέση που είμαι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια» είπε.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δυσκολεύτηκα πολύ οικονομικά γιατί είχα κάποιους φόρους από τη νομοθεσία που δεν προέβλεπε αυτή τη σχέση να έχει κάποιες ελαφρύνσεις. Πλήρωσα φόρο για αυτό το σπίτι που χωρίσαμε από κοινού 30.000 ευρώ».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ των ομόφυλων που ψηφίστηκε πριν από κάποια χρόνια και σχολίασε: «Ήμουν στη Βουλή και όταν άκουσα από γνωστούς πολιτικούς, που στη ζωή ξέρουν πολλοί συνάδελφοί τους ότι είναι ομοφυλόφιλοι, να το καταψηφίζουν… εντάξει… αηδίασα».