Για τον Νίκο Καρβέλα, τον αιώνιο έρωτά τους αλλά και το σεξ που τους χώρισε μίλησε σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης η Άννα Βίσση. «Μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα» επεσήμανε η τραγουδίστρια για τον πρώην σύζυγό της.

Η Άννα Βίσση έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό VOGUE, με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της στο τραγούδι και η εκπομπή «Ελένη» του Mega εξασφάλισε αποκλειστικά κομμάτια της τα οποία πρόβαλε την Τετάρτη (20/9).

«Όσα άκουσα να μου λένε για το Ηρώδειο, θετικά και μη, εγώ τα μετέφρασα σαν ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον γι’ αυτό που κάνω. Δεν ταυτίζομαι διόλου με σχόλια γύρω από αν το δικαιούμαι ή όχι. Οι απόψεις που έχουμε όλοι μας δεν χρειάζεται να συγκλίνουν. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ευτυχώς!» αναφέρει η Άννα Βίσση.

Όπως λέει η ίδια, πλέον τα σχόλια προς το πρόσωπό της δεν την απασχολούν.

«Ωρίμασα και δε με νοιάζει πια τι λένε για μένα. Κάποτε με πείραζε. Μπορώ να πω κι άλλα για να υπερασπιστώ το κερδισμένο μου δικαίωμα να τραγουδήσω σ’ αυτόν τον μαγικό χώρο, αλλά τι θα καταφέρω; Θα αλλάξει κάτι;».

«Βλέπω με χαρά, αλλά και περιέργεια, τα τραγούδια μου να αφορούν πολλούς νέους ανθρώπους. Και αναρωτιέμαι: Τι μπορεί να αισθάνεται ένας πιτσιρικάς σήμερα που ακούει την 65άρα Βίσση; Τι να νιώθει άραγε; Δεν είναι αλλόκοτο; Μάλλον φαίνεται ότι κάτι δημιουργώ στους νέους. Ποιος ξέρει τι! Δεν βρίσκω τον λόγο να το σκαλίσω. Μου αρκεί που συμβαίνει», είπε η ίδια.

«Μας τελείωσε το… σεξ»

«Μην με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δεν με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δεν με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δεν με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη» επισημαίνει η Άννα Βίσση.

«Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…» σημειώνει κλείνοντας.