Ντυμένος στα μαύρα, ο Αλέξανδρος Ρήγας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (19/09) με αφορμή την παράσταση «Εκείνος και Εκείνος» στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί και σε ερώτηση της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά για το λόγο που επιλέγει το συγκεκριμένο χρώμα για το ντύσιμο του, εξήγησε πως «μ’ αρέσει η εικόνα μου έτσι. Είναι λιγότερο “φωναχτή”».

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, με φανερή αμηχανία τόνισε πως νιώθει άβολα όταν εκτίθεται. «Τα πρώτα χρόνια έλεγα πιο δύσκολα το “όχι” και έβγαινα πιο συχνά στις εκπομπές. Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι δεν το έχω πολύ. Καταλαβαίνω ότι είναι μια διαδικασία με την οποία επικοινωνούμε τις δουλειές μας αλλά δεν είναι και το καλύτερο μου να βγαίνω και να μιλάω δημοσίως. Έχω την τύχη μέσα από την συγγραφή και τους ρόλους να πω πράγματα που θέλω να επικοινωνήσω δια της πλαγίου. Οπότε το να μιλώ εγώ δημοσίως το θεωρώ εκ περισσού» σημείωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας και τόνισε πως δεν είναι εξωστρεφής.

Είναι αντισυμβατικός όπως ο χαρακτήρας που υποδύεται στη θεατρική παράσταση; «Είναι μεγάλη κουβέντα. Από την στιγμή που δρω και υπάρχω μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον, σε ένα συστημικό χώρο…» σημείωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Σε ερώτηση για το τέλος της πετυχημένης σειράς «Τούρτα της Μαμάς» που προβαλλόταν στην ΕΡΤ και αποτελούσε δημιούργημα δικό του και του Δημήτρη Αποστόλου, ανέφερε πως: «Κάναμε δύο χρόνια… Είναι πολύ θετικό ότι υπάρχει ένα κανάλι που προβάλλει την ελληνική μυθοπλασία. Με τον Δημήτρη θέλαμε να την συνεχίσουμε την Τούρτα. Η ΕΡΤ δεν θέλησε να το συνεχίσει για δικούς της λόγους».

Η παρουσιάστρια στην συνέχεια της συζήτησης τους ανέφερε πως ο γνωστός δημιουργός δεν μιλάει δημόσια για τα προσωπικά του.

«Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω για τα προσωπικά μου», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.