Για τον αείμνηστο πατέρα της, τον Ντίνο Ηλιόπουλο μίλησε η Χίλντα Ηλιοπούλου το απόγευμα της Παρασκευής (15/9) που βρέθηκε προσκεκλημένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός που αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στον αγαπημένο της γονιό, αποκάλυψε την επιθυμία που είχε εκείνος για μια επιγραφή συγκεκριμένη που ήθελε να αναγράφεται στον τάφο του.

Πιο συγκεκριμένα, η Χίλντα Ηλιοπούλου εκμυστηρεύτηκε πως «φυσικά και ήταν δική του απαίτηση να γραφτεί η συγκεκριμένη φράση στο νεκροταφείο. Τι θα βάζαμε; Έτσι, ότι να ‘ναι, στο όνομα του; “Με συγχωρείτε κυρίες μου που δεν μπορώ να σηκωθώ” γράφει στον τάφο του. Ήταν δική του φυσικά απαίτηση αυτή» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι είναι η πιο σωστή απαίτηση για τον μπαμπά γιατί ήταν η ευγένεια η μεγαλύτερη αξία που υπάρχει στο σπίτι μας και ο σεβασμός που είχε στη ζωή, στους ανθρώπους, στις γυναίκες, που ήταν θείο δώρο στη φύση και όταν γεννήθηκα εγώ έκανε “δόξα τω Θεώ” όταν του είπε ο γιατρός, “κ. Ηλιόπουλε πάλι κορίτσι”. Σέβεται πάρα πολύ το γυναικείο φύλο και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη φράση στον τάφο του γιατί ήταν κύριος» και συνέχισε τις εξομολογήσεις λέγοντας πως:

«Είχε μάλιστα δύο, εμείς όμως διαλέξαμε αυτό γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι το δικό του. Γενικά το ξέραμε και μιλούσαμε πολύ συχνά για το τι θέλει πάνω στους τάφους. “Δεν είναι κανείς εδώ” και το “Με συγχωρείτε κυρίες μου που δεν μπορώ να σηκωθώ”. Το δεύτερο όμως νομίζω ότι είναι ο μπαμπάς μου. Επίσης, ήθελε να φοράμε όλοι λευκά στην κηδεία του και το όνειρο του ήταν να έχει συνοδεία μουσικής όπως στη Νέα Ορλεάνη που έρχεται από πίσω όλη η μπάντα για να σε πάνε στον τάφο σου, το οποίο όμως δεν μπορούσαμε να το κάνουμε» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Χίλντα Ηλιοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.