Στο φως της δημοσιότητας έφερε την Παρασκευή (15/9) το Breakfast@Star το προσκλητήριο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη βάφτιση του γιου τους! Μέσα από το προσκλητήριο έγινε γνωστό και το όνομα του 8μηνών μπέμπη, τον οποίο μέχρι σήμερα η Ιωάννα φωνάζει «νουνίτο». Ο μικρός θα πάρει το όνομα Πάρης και η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η αποκάλυψη της πρωινής εκπομπή του Star έφτασε στα αυτιά της Ιώαννας Τούνη, η οποία εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη στα story της στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά «να μη σώσει» να πάει στη βάπτιση εκείνη που διέρρευσε το prive προσκλητήριο.

«Καλημέρα με νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου. Έχω κάποια νεύρα. Φυσικά και δεν ήταν δική μου καλεσμένη αυτή αλλά…

Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει ευχαριστώ», είπε στο story της στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη (14/9) η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day, η βάπτιση του γιου του γνωστού ζευγαριού θα γίνει με νονούς της κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη και τον κολλητό του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργο Μανίκα καθώς και τον γιο του, τον 10χρονο Άγγελο – Ιωάννη.

Όλο αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη προετοιμάζει τη βάφτιση του γιου της που θα γίνει στην Αθήνα.

Σαν ένα μεγάλο πάρτι με φίλους και συγγενείς θα είναι η βάφτιση του «νουνίτο» και όλα θα είναι στην εντέλεια σύμφωνα με την influencer. Μόνο μία εκκρεμότητα είχε μείνει και αυτή ήταν να δοκιμάσει το φαγητό στο κτήμα και να φτιάξει το μενού της βάφτισης.