Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκονγλου, στην οποία μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, μετά την επιτυχία του καλοκαιριού «Οιδίπους Τύραννος», για την προσωπική του ζωή αλλά και για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega καλημέρα»με την Ελεωνόρα Μελέτη, ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε, αρχικά, πως στο ξεκίνημά του δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει πίσω, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως «δεν υπήρξα νάρκισσος. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω προσπαθήσει να ‘’το παίξω ξερόλας’’, αλλά την επόμενη μέρα είχα σηκωθεί και είπα στον εαυτό μου ‘’όχι, δεν έχεις δίκιο’’». Στη συνέχεια, ανέφερε πως «υπάρχουν κάποια όρια. Δεν νιώθω celebrity και δεν θέλω να είμαι celebrity. Συχνά έρχομαι σε δύσκολη θέση λόγω αναγνωρισιμότητας. Θα το σκεφτόμουν σοβαρά να γίνω παρουσιαστής».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικογένειά του, λέγοντας ότι «δεν θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι στα φώτα. Έχω δύο παιδιά και προσπαθώ να τα προστατεύσω. Έχω συνεπιμέλεια με την πρώην σύντροφό μου και είναι πολύ όμορφο». Μιλώντας για το εάν κάποιο από τα παιδιά του έχει κληρονομήσει το υποκριτικό του ταλέντο, ο ίδιος ανέφερε πως «η κόρη μου το έχει με το θέατρο, περισσότερο από εμένα. Ο μικρός έχει άλλα ταλέντα».

«Δεν έχει βγει απόφαση ακόμα από το δικαστήριο για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν μπορείς να τον καταργήσεις εάν δεν έχει βγει απόφαση», είπε ο ίδιος, ερωτώμενος για την γνώμη του για την υπόθεση με την οποία κατηγορείται ο κ. Κιμούλης.

Όσον αφορά τη νέα σειρά του Mega «Το Ναυγάριο», στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε πως «το σενάριο για “Το Ναυάγιο” είναι εξαιρετικό, έχω τον δύσκολο ρόλο, του Ιπποκράτη ενός Λιμενικού».