Οι γιορτές είναι μόλις μια ανάσα μακριά και εσείς θέλετε ένα λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο που ακτινοβολεί, για να σας συνοδέψει σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις και πάρτι!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προετοιμάσετε το πρόσωπο σας και να κερδίσετε όλα τα βλέμματα πάνω σας με μία κίνηση-ματ που δεν είναι άλλη από την πρωτοποριακή μέθοδο Total Plasma Lift, όπως μας εξηγεί η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Κηφισιάς.

To Total Plasma Lift συνδυάζει τις πλέον αποτελεσματικές θεραπείες ανάπλασης και αναδόμησης προσώπου, Fractional Laser και Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP και υπόσχεται να σας χαρίσει θεαματική βελτίωση και ανανέωση στην όψη της επιδερμίδας σας.

«Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή και μη επεμβατική διαδικασία με αποδεδειγμένα αποτελέσματα που αποκαθιστά τη χαμένη λάμψη και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση» αναφέρει η Δρ. Μάμαλη και μας εξηγεί τη διαδικασία.

«Η θεραπεία Total Plasma Lift ξεκινά με την εφαρμογή του Fractional Laser που δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Το Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, κατά την οποία γίνεται μικρή αιμοληψία και συλλέγεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα του αίματος. Με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου ενεργοποιούνται τα αιμοπετάλια του αίματος  και αξιοποιούνται έτσι οι αυξητικοί παράγοντες που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η εφαρμογή γίνεται είτε ενέσιμα, είτε με microneedling συσκευή».

Το εφέ της φωτεινότητας είναι ορατό την ίδια ημέρα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Extra Tip: Το καινοτόμο πρωτόκολλο ανάπλασης και αντιγήρανσης Total Plasma Lift είναι ιδανικό για λεπτές ρυτίδες, σύσφιγξη οβάλ, ουλές ακμής, δυσχρωμίες ή κηλίδες, διεσταλμένους πόρους αλλά και ραγάδες σώματος.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Κηφισιάς. Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο  [email protected] και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

Λευκωσία: +357 22257490

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr