Η αμερικανική φίρμα εσωρούχων Tommy John είπε να μάθει πόσο καιρό φορούν άντρες και γυναίκες το ίδιο εσώρουχο.

Απευθύνθηκε λοιπόν σε στατιστική εταιρία και 2.000 ερωτώμενοι μετά, η Tommy John είχε την απάντησή της: σχεδόν οι μισοί παραδέχονται πως φορούν το ίδιο εσώρουχο για δύο ή και περισσότερες ημέρες!

Το 45% των ανθρώπων είπαν δηλαδή πως δεν αλλάζουν εσώρουχο καθημερινά. Παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί συμβουλεύουν να φοράμε καθαρό εσώρουχο κάθε μέρα, μιας και έρχεται σε επαφή με τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος.

Ακόμα χειρότερα, ένα καλό 13% παραδέχτηκε πως φορά το ίδιο εσώρουχο για μία βδομάδα ή και περισσότερο. Εδώ οι άντρες είχαν την τιμητική τους, καθώς ήταν 2,5 φορές πιο πιθανό να μην αλλάζουν εσώρουχο για μια βδομάδα από τις γυναίκες.

Στα άλλα εξαγόμενα της μελέτης, το 38% δήλωσε πως δεν έχει ιδέα πόσο παλιά είναι τα εσώρουχά τους. Οι ειδικοί έχουν όμως και μας λένε πως δεν πρέπει να τα κρατάμε περισσότερο από έναν χρόνο, καθώς συσσωρεύουν μικροοργανισμούς και μύκητες.

Τέτοια αποτελέσματα θυμίζουν κάπως, αν και φευγαλέα, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Levi’s, Chip Bergh, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως έχει να πλύνει το αγαπημένο του τζιν για περισσότερο από μία… δεκαετία!