Γιορτινά οικογενειακά τραπέζια με λαχταριστά φαγητά και γλυκά, βραδιές με ποτά και ξηρούς καρπούς, ξέφρενα πάρτι με cocktails και μπόλικο χορό. Οι γιορτές πέρασαν και μας άφησαν όμορφες αναμνήσεις, δώρα, γέλια και… κάποια κιλά παραπάνω. Δεν πτοούμαστε και δε μετανιώνουμε! Άλλωστε τα Χριστούγεννα δεν είναι εποχή για στερήσεις. Ανασυγκροτούμαστε και σκεφτόμαστε ψύχραιμα και νηφάλια τις αποφάσεις μας για τη νέα χρονιά. Κάποιοι ίσως να θέλουν να χάσουν βάρος, κάποιοι να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες και άλλοι να προσθέσουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους. Σημασία έχει να θέτουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε! dsgffhgf Η προσπάθεια μπορεί να είναι ατομική, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να την κάνουμε μόνοι μας.  Το titroo (Τι τρώω) είναι εδώ για να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε τον έλεγχο της διατροφής μας χωρίς ψυχαναγκασμούς, στερήσεις και τύψεις. Πρόκειται για ένα διατροφικό εργαλείο νέας γενιάς, βασισμένο στην ελληνική μεσογειακή κουζίνα, που μας βοηθά να ενημερωθούμε για τη θερμιδική αξία των τροφών, να θέσουμε διατροφικούς στόχους και φυσικά να τους πετύχουμε! Είναι διαθέσιμο τόσο στο web στο www.titroo.gr όσο και ως εφαρμογή titroo στο playstore και στο Appstore. Α! Και είναι εντελώς δωρεάν! hgf

8 + 1 λόγοι για να βάλετε το titroo στην καθημερινότητά σας

  1. Είναι η πρώτη διατροφική ιστοσελίδα με προσανατολισμό στην ελληνική διατροφή και διαθέτει πάνω από 10.000 καταγεγραμμένες τροφές (τα στοιχεία αυτά προέρχονται από έγκυρες πανεπιστημιακές ή κρατικές βάσεις δεδομένων και από τις διατροφικές πληροφορίες, που αναγράφονται στην ετικέτα των προϊόντων).
  2. Σκοπός του tiroo είναι να προωθήσει την ιδέα ότι όλα τα φαγητά χρειάζονται, από τις υπερτροφές μέχρι και τα πιο…αμαρτωλά!
  3. Με το titroo μπορείτε γρήγορα και εύκολα να καταγράψετε τι φάγατε.
  4. Μπορείτε να μάθετε με ποιον τρόπο συνεισφέρουν στη διατροφή σας οι διατροφικές επιλογές που κάνετε καθώς και να ανατρέξετε σε όλες τις διατροφικές πληροφορίες των τροφών που σκέφτεστε να καταναλώσετε
  5. Το titroo σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να καταχωρείτε τις δικές σας τροφές, όταν δε βρίσκετε στη βάση μας αυτό που ψάχνετε καθώς επίσης και να να δημιουργείτε τα δικά σας γεύματα, δηλαδή συνδυασμό τροφών με ένα όνομα, για πιο εύκολη και γρήγορη καταχώρηση.
  6. Σας επιτρέπει να θέσετε οποιονδήποτε διατροφικό στόχο, όπως: θερμίδες, πρωτεΐνες, νάτριο (αλάτι), χοληστερίνη κτλ.
  7. Εκτός από τις τροφές, μπορείτε επίσης να καταγράφετε την καθημερινή σας σωματική δραστηριότητα και να βλέπετε πώς αυτή συνεισφέρει στην επίτευξη του στόχου σας (διαθέτει πάνω από 800 δραστηριότητες και υπολογίζει τις καύσεις ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και το βάρος σας).
  8. Διαθέτει πλήρη στατιστικά στοιχεία και γραφήματα που συνεχώς αναβαθμίζονται.
  9. Και είναι εντελώς δωρεάν!

Μια δοκιμή θα σας πείσει: titroo1 titroo2 titroo3 Δείτε το βίντεο: