Το σπίτι σας είναι σύγχρονο με μοντέρνα έπιπλα σε μίνιμαλ γραμμές ή παραδοσιακό με ζεστά χρώματα; Όποιο κι αν είναι το γούστο σας, ο χώρος σας αποπνέει την προσωπικότητά σας και η διακόσμηση του είναι προσεκτικά επιλεγμένη για να σας κάνει να νιώθετε άνετα και όμορφα εσείς και η οικογένεια σας. Στη διακόσμηση του σπιτιού ωστόσο η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Τι γίνεται όμως όταν οι συσκευές που έχετε στο χώρο σας και κρατάνε το σπίτι σας ζεστό χαλάνε την αισθητική του; Η ανάγκη για ένα ζεστό σπίτι που χαρίζει απλόχερα τη θαλπωρή του αποτελεί προτεραιότητα για όλους. Και καθώς τα μικρά είναι που κάνουν τη διαφορά για ένα όμορφο σπίτι, δε χρειάζεται πλέον να κάνετε εκπτώσεις στην αισθητική του χώρου σας, καθώς μπορείτε να βρείτε λύσεις που θερμαίνουν και ταυτόχρονα ομορφαίνουν το σπίτι. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙ Παράλληλα, θέλετε η επιλογή σας να είναι η πλέον συμφέρουσα και να ικανοποιεί τις ανάγκες σας για ένα ζεστό χώρο. Οι σύγχρονες λύσεις θέρμανσης που ακολουθούν και μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα Leroy Merlin συνδυάζουν ξεχωριστό design και υπόσχονται θαλπωρή και αυτό το χειμώνα. Επιλέξτε από ενεργειακά τζάκια και σόμπες pellet μέχρι θερμοπομπούς που τοποθετούνται στον τοίχο και εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα.

Αερόθερμα

Ξεχάστε τα κλασικά αερόθερμα καθώς μπορείτε να επιλέξετε την οικονομικότερη λύση θέρμανσης σε αναβαθμισμένες εκδόσεις, με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Με ιδιαίτερο, μοντέρνο σχεδιασμό συνδυάζουν όλα τα οφέλη της κεραμικής τεχνολογίας, δηλαδή παραγωγή θερμότητας ακόμη πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, με ακόμη πιο μειωμένο κόστος.

Θερμοπομποί

Αναβαθμίστε την αισθητική του χώρου σας με θερμοπομπούς που αποτελούν ιδανική λύση για άμεση, οικονομική και υγιεινή θέρμανση κάθε χώρου. Δε ξηραίνουν τον αέρα οπότε είναι κατάλληλοι για χρήση από άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, αλλά και για το βρεφικό δωμάτιο.

Θερμοπομπός ATLANTIC 2500 W
Θερμοπομπός ATLANTIC 2500 W
Αποτελούν έναν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης και αν και βασίζονται σε ηλεκτρική αντίσταση για θέρμανση, εξοπλίζονται με εξελιγμένα συστήματα όπως τη λειτουργία Mica,  με αποτέλεσμα να διαχέουν αρμονικά και με φυσικό τρόπο τον αέρα στο χώρο.

Σόμπες με pellet

Αν θέλετε να συνδυάσετε οικονομία και εμφάνιση μπορείτε να επιλέξετε τις σόμπες με pellet. Πρόκειται για ένα οικολογικό καύσιμο που τοποθετείται στις ειδικές σόμπες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και απόδοση.

Σόμπα πέλλετ QLIMA FIORINA 74 7,45 kW
Σόμπα πέλλετ QLIMA FIORINA 74 7,45 kW
Είναι ιδανικό για το χώρο του σαλονιού σας καθώς προσφέρει απαράμιλλη αισθητική και αποτελεί ό,τι πιο εξελιγμένο έχει να προσφέρει η αγορά στις μεθόδους θέρμανσης.

Ξυλόσομπες

Με σύγχρονη τεχνολογία και υψηλή αισθητική εμπιστευτείτε τις ξυλόσομπες, που προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος θέρμανσης ενώ παράλληλα ζεσταίνουν αποδοτικά και οικονομικά το χώρο.

Σόμπα ξύλου ACKERMAN W9 ACKERMAN 6kW
Σόμπα ξύλου ACKERMAN W9 ACKERMAN 6kW
Αναβαθμίστε τους χώρους του σπιτιού σας επιλέγοντας ανάμεσα σε μοντέλα υψηλής αισθητικής που παρέχουν όλα τα οφέλη της παραδοσιακής θέρμανσης με ξύλο και σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Ενεργειακά τζάκια

Αν η εικόνα της οικογένειάς σας, μαζεμένη γύρω από το τζάκι φαντάζει ιδανική, μπορείτε να την κάνετε πραγματικότητα με το  ενεργειακό τζάκι. Μπορεί να ζεστάνει ακόμη και χώρους άνω των 100 τετραγωνικών ενώ συνδυάζει όλη την ομορφιά του παραδοσιακού τζακιού, με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, χάρη στην επένδυση με μαντέμι εσωτερικά και στην πρόσοψη.

Σόμπα ξύλου ACKERMAN W9 ACKERMAN 6kW
Σόμπα ξύλου ACKERMAN W9 ACKERMAN 6kW
Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε σε απόδοση, οικονομία, ασφάλεια και σεβασμό προς το περιβάλλον δίνοντας ένα ζεστό και μοντέρνο τόνο στο χώρο σας. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορείτε να τις εξερευνήσετε στον Οδηγό Θέρμανσης. Ότι κι αν αποφασίσετε για τη θέρμανση του σπιτιού σας, θα το βρείτε στα Leroy Merlin με τους εξειδικευμένους σύμβουλους πώλησης στο πλάι σας, έτοιμοι να μας εξηγήσουν ποια είναι η ιδανική λύση θέρμανσης για να πετύχετε τη μέγιστη οικονομία με τις πιο σύγχρονες λύσεις.