Σεμινάρια για χρήση tablet με τη συνδρομή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στο Public Συντάγματος


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
15:26
05/03/2014
Σεμινάρια για χρήση tablet με τη συνδρομή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ
1
loading

Τα Public σε συνεργασία με ομάδα καθηγητών και σπoυδαστών του τομέα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια στα tablet της Lenovo σε αρχάριους και μη εξοικειωμένους με την τεχνολογία χρήστες.

Τα σεμινάρια διάρκειας τριών μηνών ξεκινούν το Μάρτιο και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος στον 5ο όροφο.

Τα πρωτότυπα σεμινάρια έχουν ως στόχο την εξοικείωση των αρχάριων με τις βασικές λειτουργίες των tablet, τη χρησιμότητα των εφαρμογών και τρόπους εγκατάστασής τους, την πλοήγηση στο ίντερνετ και τη χρήση e-mail.

Με τη βοήθεια των tablets της Lenovo θα μπορεί κανείς να μάθει όλα τα βήματα, από το απλό άνοιγμα και φόρτιση του tablet, μέχρι και δημιουργία λογαριασμών στα social media, την πληρωμή λογαριασμών και την κατάθεση φορολογικής δήλωσης μέσω ίντερνετ, on-line αγορές και βιντεοκλήσεις.

Στόχος των Public είναι να μυήσει τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας στην τεχνολογία δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν την καθημερινότητά τους. Για το λόγο αυτό επιστράτευσαν τις εξειδικευμένες γνώσεις της ομάδας σπουδαστών και καθηγητών Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και την τεχνολογία των Lenovo tablets.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και η είσοδος είναι ελεύθερη. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες στο blog.public.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar kostas

    Δηλαδή τι σεμινάριο θέλει για να δουλέψεις ένα tablet ;;;;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει