Σώθηκε το εξάμηνο στα τμήματα Φυσικής, Οδοντιατρικής και Βιολογίας

Αυξάνονται σε 27 τα τμήματα όπου θα πραγματοποιηθεί το χειμερινό εξάμηνο


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
11:11
15/01/2014
Σώθηκε το εξάμηνο στα τμήματα Φυσικής, Οδοντιατρικής και Βιολογίας
2
loading

Άλλα τρία τμήματα έλαβαν αποφάσεις για την πραγματοποίηση των μαθημάτων και τη διάσωση του πολυπαθούς χειμερινού εξαμήνου. Μετά από επικοινωνία που είχε το news με τις γραμματείες των τμημάτων Οδοντιατρικής, Βιολογίας και Φυσικής μας γνωστοποιήθηκαν τα εξής:

· Στο τμήμα Οδοντιατρικής τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου θα ολοκληρωθούν στις 28 Μαρτίου ενώ η εξεταστική θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου έως 11 Απριλίου.

· Στο τμήμα Φυσικής οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν στις 11 Απριλίου.

· Στο τμήμα Βιολογίας η διδασκαλία των μαθημάτων ολοκληρώνεται στις 11 Απριλίου ενώ το ακαδημαϊκό έτος, όπως ανέφερε η γραμματεία στο newsbeast.gr ολοκληρώνεται στις 9 Αυγούστου του 2014.

Μετά από επικοινωνία με τις γραμματείες και των άλλων τμημάτων μας γνωστοποιήθηκε ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμα αποφάσεις για την ημερομηνία ολοκλήρωσης του χειμερινού εξαμήνου στα τμήματα Χημείας, Γεωλογίας, Φαρμακευτικής καθώς και στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Όσον αφορά το τμήμα Φυσικής μεταξύ των άλλων έχουν ληφθεί και οι ακόλουθες αποφάσεις:

• Οι εξετάσεις των υπολοίπων μαθημάτων της περιόδου Σεπτεμβρίου 2013 θα συνεχιστούν μόνο για τους επί πτυχίω* φοιτητές με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 27-1-2014. Το πρόγραμμα των εξετάσεων αυτών θα ανακοινωθεί μέχρι τις 18-1-2014 μετά από συνεννόηση με το σύλλογο των φοιτητών.

* Οι φοιτητές που κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 ολοκλήρωσαν το 8ο εξάμηνο των σπουδών τους θεωρούνται πλέον ως φοιτητές επί πτυχίω και συνεπώς συμμετέχουν στις εξετάσεις αυτές κανονικά.

Επιμέλεια: Καλόγηρος Βασίλειος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ !! ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΟΥ !!

  2. avatar prikismenos

    Τελικά οι απεργείες επέφεραν τίποτα σημαντικό ή απλά μια μάταιη τρύπα στο νερό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει