Ημερίδα Προπονητικής με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

Ξεκάθαρη υπεροχή στις σπουδές αθλητισμού


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
21:04
16/04/2019
Ημερίδα Προπονητικής με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας
loading

Θεαματική ήταν η συμμετοχή των σπουδαστών Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Διαιτολογίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας στην 1η Ημερίδα Προπονητικής με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας που διοργάνωσε το Νο1 Sports School της χώρας, εξασφαλίζοντας δωρεάν παρακολούθηση αποκλειστικά για τους σπουδαστές του στα Αθλητικά Επαγγέλματα!

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Aθήνας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ακόμα ένα μοναδικό Masterclass Προπονητικής, με εισηγητές σημαντικές προσωπικότητες του Αθλητισμού, της Φυσικοθεραπείας, αλλά και της Ιατρικής, όπως οι κκ.: Σπύρος Παπακανέλλος (Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας), Μιχάλης Καβαλιέρης (Προπονητής UEFA PRO), Iωάννης Ντουρουντός (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης-Εργοφυσιολόγος), και Θεοφάνης Δρόσος (Παθολόγος-Συνεργάτης Ιδιωτικού Διαγνωστικού Εργαστηρίου «Κοσμοϊατρική»).

Με την ολοκλήρωση της Ημερίδας -η οποία επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την ηγετική θέση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ως Σχολή Προπονητών- ο διευθυντής επικοινωνίας και αθλητικού τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, απένειμε στους τέσσερις εισηγητές τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στον Αθλητισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει