Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μέσα από μια διαδρομή 48 χρόνων, θεωρείται πλέον ως το εκπαιδευτικό ίδρυμα που αναβαθμίζει το θεσμό των ΙΕΚ, προσφέροντας βαθιά γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, αλλά και σύνδεση με την αγορά εργασίας. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ΔΕΛΤΑ προσφέρει μια συνολική 360 εμπειρία με στόχο τη δημιουργία όχι μόνο έτοιμων επαγγελματιών, αλλά ολοκληρωμένων ανθρώπων! Με περισσότερες από 80 ειδικότητες σε 4 δομές – Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα – ο πλήρως ανανεωμένος Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα γενιά σπουδαστών.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει 20ετή παράδοση στη Μαγειρική

Στις μέρες μας που η Μαγειρική αποτελεί ένα από τα πλέον περιζήτητα, αναγνωρισμένα υψηλά αμειβόμενα επαγγέλματα! Οι σπουδές μαγειρικής στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εξασφαλίζουν τη δημιουργία έτοιμων επαγγελματιών μαγείρων, με προσόντα που θα τους επιτρέψουν να ξεχωρίσουν σαν άριστοι Chef και να ανταμειφθούν ακόμα και με διεθνείς διακρίσεις, όπως τα αστέρια Michelin! Το 1998 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  την ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης. Σύγχρονα εργαστήρια και κουζίνες σε επαγγελματικά πρότυπα προσομοιώνουν απόλυτα τους εκκολαπτόμενους chef, μέσα από την καθοδήγηση των καλύτερων καθηγητών – chef της χώρας! Κουζίνες – Μαγειρεία επαγγελματικών προδιαγραφών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως φούρνοι steamer και επαγωγικές εστίες και κουζίνα επιδείξεων με high end εξοπλισμό των εταιριών Miele και Kenwood και επένδυση από Corian είναι κάποιοι από τους χώρους εκπαίδευσης των σπουδαστών Μαγειρικής.

Το food styling των ζαχαροπλαστών!

Η διαρκής ανοδική τάση του κλάδου της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής έχει δημιουργήσει την ανάγκη για περισσότερους εξειδικευμένους επαγγελματίες. Οι πρωτότυπες ιδέες των νέων αρτοζαχαροπλαστών έχουν δημιουργήσει μια τεράστια ποικιλία παρασκευασμάτων από αλεύρι ή από ζάχαρη, που καλύπτει κάθε γούστο. Συνολικά, το IEK ΔΕΛΤΑ 360 εξασφαλίζει στους σπουδαστές την εξειδίκευση και εμπειρία που χρειάζονται για να ετοιμάζουν ελκυστικά προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, με ξεχωριστή γεύση αλλά και με τη σωστή θρεπτική αξία. Κι όλα αυτά υλοποιούνται στις  Σύγχρονες εγκαταστάσεις Αρτοποιείου – Ζαχαροπλαστείου, που μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαθέτει!

DELTA MASTERCLASSES με τους καλύτερους

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καθιέρωσε από τη φετινή χρονιά τον θεσμό των Gastronomy Masteclasses! Σεμινάρια γευσιγνωσίας και food styling από κορυφαίους του είδους, μεταξύ των οποίων ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin εστιατορίου, Arnaud Bignon.

Διεθνείς Πιστοποιήσεις

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει  τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να αποκτήσουν το Διεθνή Πιστοποιημένο τίτλο LRN. Η Πιστοποίηση LRN, επιπέδου Advanced Professional  Diploma – Level 6 Equivalent, είναι αναγνωρισμένη από το Βρετανικό Κανονισμό Επαγγελματικών Προσόντων και εξέτασης OFQUAL.

Ετήσια προγράμματα μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει κατά αποκλειστικότητα ετήσια προγράμματα επαγγελματιών. Παρέχουν συμπυκνωμένη και εξειδικευμένη γνώση που δεν προσφέρεται συνολικά από κανένα άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Απευθύνονται σε αποφοίτους σχολών και επαγγελματίες , οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό πεδίο και τις επαγγελματικές τους επιλογές. Τα ετήσια προγράμματα αφορούν στις εξής θεματικές:

Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του προγράμματος, ο καταρτιζόμενος θα είναι σε θέση να προσεγγίζει την κλασική και διεθνή γαστρονομία μέσα από τη σύγχρονη εξέλιξη της ίδιας της τέχνης. Οι καταρτιζόμενοι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν Post Graduate Diploma, Επιπέδου 7, από τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων LRN κάνοντας αυτόματα level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Γραφείο Σταδιοδρομίας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός οργανισμός που διαθέτει οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, το οποίο εξασφαλίζει εγγυημένη πρακτική άσκηση για τους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων. Οι σπουδαστές στον τομέα του Τουρισμού εξασφαλίζουν πρακτική άσκηση σε ξενοδοχεία 5*, από το πρώτο κιόλας καλοκαίρι σπουδών. Επιπλέον η απεριόριστη φήμη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δίνει προβάδισμα στους αποφοίτους της σχολής, οι οποίοι απασχολούνται ως επαγγελματίες στις καλύτερες κουζίνες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Πρόκειται για το πρώτο ΙΕΚ της χώρας που έδωσε τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να έρχονται σε άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο. Μπες τώρα στο iekdelta.gr και βρες το επάγγελμα που σου ταιριάζει! Τι κοιτάς; Από εδώ ξεκινάς!