Σπούδασε Εργασιακή Ψυχολογία στο BCA College

Επίλεξε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα με υψηλό επίπεδο σπουδών και επαγγελματική εξασφάλιση


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
11:59
04/07/2017
Σπούδασε Εργασιακή Ψυχολογία στο BCA College
loading

Η επιτυχία και η αποτελεσματικότητα μιας επιχείρησης στηρίζεται κατά κύριο λόγο στο ανθρώπινο δυναμικό της. Αναπτύσσεται μαζί με τους ανθρώπους, για τους ανθρώπους.

Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς. Η λειτουργία των οργανισμών έχει άμεση σχέση με την ποιότητα ζωής των εργαζομένων και η Εργασιακή Ψυχολογία καλείται να συμβάλει ενεργά στη διαμόρφωση της εργασιακής κουλτούρας.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εργασιακή Ψυχολογία (Business Psychology) του BCA College έχει ως κύριο άξονα την εργασιακή πράξη στο χώρο των επιχειρήσεων, αλλά ταυτόχρονα φέρνει στο επίκεντρο την ανθρώπινη συμπεριφορά, δηλαδή τη ψυχολογική θεωρία. Και αυτό γιατί; Γιατί οι επιχειρήσεις είναι οι άνθρωποι. Και οι άνθρωποι είναι η δράση και η συμπεριφορά τους.

Η ανθρώπινη συμπεριφορά, αποτελεί τη βασική μελέτη του επιστημονικού κλάδου της Ψυχολογίας. Κίνητρα, μνήμη, αντίληψη, λήψη αποφάσεων, επίλυση προβλημάτων είναι ένα μόνο μέρος των παραγόντων που μελετώνται σε σχέση με τη συμπεριφορά στην εργασία, με διττό στόχο: την καλυτέρευση την εργασιακής ζωής των εργαζομένων και την επιτυχία των οργανισμών.

p3chxhj0

Αποτελεσματική διαπροσωπική επικοινωνία στην εργασία

Τρεις είναι οι διαστάσεις που συναρτούν το πρόγραμμα. Η εφαρμογή της ψυχολογικής θεωρίας για την επιλογή και αξιολόγηση προσωπικού, η ψυχική ευεξία (well-being) και η εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού. Συμπληρωματικό, αλλά όχι δευτερεύοντα, ρόλο στη συνοχή του προγράμματος έχει η εκπαίδευση των μεταπτυχιακών φοιτητών σε πεδία της διοίκησης, εξασφαλίζοντας την εξειδίκευση των αποφοίτων και τον εφοδιασμό τους με γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες σε διοικητικές θέσεις.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν, την επιλογή προσωπικού, το coaching, την ευεξία στον εργασιακό χώρο, την κοινωνική ψυχολογία, τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού στο διεθνές περιβάλλον, την καινοτομία και επιχειρηματικότητα, τις διαπραγματεύσεις και τη λήψη απόφασης, κ.α.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εστιάζει στη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς στις επιχειρήσεις, με προτεραιότητά του την εκπαιδευτική υποστήριξη των φοιτητών, ώστε να έχουν μια ασφαλή και επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία σε θέσεις που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις στη διοίκηση.

Με την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος, θα έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε σε καίριες θέσεις επιχειρήσεων, σε τομείς όπως επιλογή και αξιολόγηση δυναμικού, εκπαίδευση, διοίκηση και ανάπτυξη προσωπικού, ακόμη και με τη μορφή συμβούλων και coach, στα πλαίσια ενός οργανισμού ή και ανεξάρτητα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολλά μαθήματα από το MBA, συνεπώς θέσεις στη διοίκηση σε τμήματα πέραν του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελούν εναλλακτική προοπτική.

Υψηλό επίπεδο σπουδών με επαγγελματική εξασφάλιση

tkwlqnp3

Επίλεξε μια ασφαλή και επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία σε θέσεις που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις στη διοίκηση με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Business Psychology. Το BCA College σου προσφέρει:

 1. Συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Βρετανίας (Plymouth University) το οποίο συγκαταλέγεται στο 2% των καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο.
 2. Άρτια καταρτισμένο προσωπικό με επαγγελματική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό  αλλά και με υψηλή ακαδημαϊκή εκπαίδευση (η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών είναι κάτοχοι Διδακτορικού διπλώματος με διεθνείς δημοσιεύσεις σε ακαδημαϊκά περιοδικά και εκτενή διδακτική εμπειρία σε ελληνικά αλλά και σε ξένα πανεπιστήμια ή έχουν διατελέσει σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλους επιχειρηματικού ομίλους της Ελλάδας ή του εξωτερικού).
 3. Απόκτηση αγγλικής παιδείας και συστήματος εκπαίδευσης. Η διδασκαλία των μαθημάτων ειδικά κατά τα τελευταία 2 έτη σπουδών γίνεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Έτσι ο σπουδαστής με την αποφοίτησή του είναι σε θέση με αυτοπεποίθηση να αναζητήσει το επαγγελματικό του μέλλον τόσο σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 4. Σύγχρονα διδακτικά εργαλεία που εξασφαλίζουν την άρτια εκπαίδευσή (ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες, ερευνητικές βάσεις, ηλεκτρονικές πλατφόρμες διδακτικού υλικού κλπ.)  ό,τι ακριβώς θα είχατε στην περίπτωση που φοιτούσατε σε οποιοδήποτε βρετανικό πανεπιστήμιο.
 5. Ολιγομελή τμήματα και συχνή επικοινωνία με τους καθηγητές του κάθε μαθήματος με διάφορα ηλεκτρονικά μέσα σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
 6.  Παρακολούθηση ειδικών διαλέξεων από επιφανείς guest lecturers του επιχειρηματικού αλλά και του ακαδημαϊκού κόσμου.
 7. Αθλητικές αλλά και καλλιτεχνικές δραστηριότητες με στόχο να απολαύσετε πραγματικά τη ζωή σας στο BCA.

Πληροφορίες

 • Έναρξη: 1ο εξάμηνο (Οκτώβριος) ή 2ο εξάμηνο (Φεβρουάριος)
 • Διάρκεια προγράμματος: 1 έτος (Full Time ) / 2 έτη (Part Time)
 • Ωράριο φοίτησης: Βραδινά μαθήματα (6-9 καθημερινές)
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει