Δραματική και επιδεινούμενη συνεχώς είναι η κατάσταση στην τεράστια πυρκαγιά του Δάσους Δαδιάς, που εξαπλώνεται συνέχεια προς το χωριό Γιαννούλη αλλά και το Σιδηρώ. Το αρχικό μέτωπο ενός χιλιομέτρου, που υπήρχε αισιοδοξία με τις ρίψεις εναέριων μέσων ότι θα περιοριστεί, τώρα που έπεσε το σκοτάδι και σταμάτησαν οι ρίψεις, αλλά λόγω και της έντασης των ανέμων που αυξάνεται, πέρασε κάποια κομβικά σημεία και έφτασε στο Πεδίο Βολής της Γιαννούλης και πλησιάζει προς το χωριό, που έχει εκκενωθεί από το απόγευμα.

Είναι χαρακτηριστικα τα βίντεο των ανθρώπων του Κυνηγετικού Συλλόγου Σουφλίου από τη φλεγόμενη η περιοχή

Οι ηλικιωμένοι κάτοικοι του απομακρύνθηκαν προς Σουφλί, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχει το Σιδηρώ, όπου επίσης στάλθηκε μήνυμα για εκκένωση, αλλά οι παρκετοί νεαροί κάτοικοι του παραμένουν εκεί και παρακολουθούν την πορεία της φωτιάς, δημιουργώντας παράλληλα αντιπηρικές ζώνες.

Οι φλόγες είναι χαρακτηριστικό ότι φαίνονται από την πόλη του Σουφλίου, και αυτό μάλιστα γινόταν ακόμα όταν δεν είχε σκοτεινιάσει σύμφωνα με το evros-news.gr.

Παράλληλα οι καπνοί έχουν φτάσει στα χωριά του δήμου Διδυμοτείχου τα οποία είναι στην ευθεία από την περιοχή της φωτιάς, αλλά ακόμα και μέχρι την πόλη της Ορετιάδας.

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων ήχησε μήνυμα από το 112.