Για τον λόγο που πήγε στο γήπεδο, στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μίλησε μεταξύ άλλων η μητέρα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη, στο MEGA.

«Α ρε μάνα μου έλεγε. Να ήξερες τι γήπεδο είναι. Χαιρότανε. Θα σε πάρω μια μέρα να σε πάω να το δεις. Το κοιτούσα απέναντι και νόμιζα ήταν ζωντανό. Γ’ι αυτό πήγα. Το κοίταγα απέναντι, εκεί που ήταν και που του άρεσε για την ομάδα του. Λες και μου έλεγε μάνα εδώ είμαι. Και το χειροκρότησαν μια δόση για το παιδί μου, όταν μπήκε το γκολ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μόνο που άκουγα «Μιχάλη ζεις», τρελάθηκα. Έλεγα το παιδί μου το λατρεύουν όλοι. Εκείνη τη μέρα, ήρθε από τη δουλειά, έφαγε και μετά μου λέει θα πάω να πιω ένα καφέ. Ήταν 19:00; Μετά δεν τον ξαναείδα.

Ήρθε η αδερφή μου, μου λέει έλα έξω στην αυλή να σου πω κάτι. Παγώνω στην ακρέκλα, της λέω μην συνεχίζεις. Πού να κοιμηθώ, με μια φωτογραφία πάω γύρω – γύρω. Μου λέει ο γιος μου ξάπλωσε και λίγο, θα πέσεις κάτω» τονίζει η ίδια.

Τέλος, αναφερόμενη στον δολοφόνο του γιου της, λέει: «Πώς κοιμάται; Πώς κοιμάται που μου έσφαξε το παιδί μου. Αυτός δεν έχει αδέρφια, δεν έχει μάνα; Έκανε το σταυρό του πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, ό,τι ώρα περνούσε».