Στο δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη, που ήταν αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα Παραπολιτικά, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής, όπου είχε ξεσπάσει πυρκαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος, με το πιθανότερο σενάριο να είναι ότι έβαλε να μαγειρέψει, αλλά να τον πήρε ο ύπνος.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε κατά τις 8:00 για τη φωτιά στο διαμέρισμα που βρίσκεται σε πρώτο όροφο, επί της οδού Αιγέως.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο σημείο βρήκαν τον δημοσιογράφο πεσμένο στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του. Τον απομάκρυναν από το διαμέρισμα και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο «Γεννηματάς». Παρά ταύτα, ήταν ήδη νεκρός.

«Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, εντός του οποίου υπήρχαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, η οποία είχε κατασβησθεί προ αφίξεως της Υπηρεσίας μας, που ειδοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της πλατείας Αττικής του δήμου Αθηναίων.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Τον Αντώνη Χρυσουλάκη αποχαιρέτησε μέσω Facebook ο εκδότης της εφημερίδας, Γιάννης Κουρτάκης: «Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νέος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι. Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλό ταξίδι φίλε».

Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νεος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με…

Posted by Γιάννης Κουρτάκης on Sunday, August 13, 2023