Την απώλεια του Πρέσβεως ε.τ. Κωνσταντίνου Ζέπου, θρηνεί το Υπουργείο Εξωτερικών, ενός εξαίρετου διπλωμάτη όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο οποίος τίμησε την Ελλάδα και την εκπροσώπησε με αξιοπρέπεια.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο Κωνσταντίνος Ζέπος εισήλθε στη Διπλωματική Υπηρεσία το 1958. Υπηρέτησε, μεταξύ άλλων, στη Λευκωσία, το Λονδίνο και τη Γενεύη. Διετέλεσε Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα, Πρέσβης στο Δουβλίνο και Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών:

Το Υπουργείο Εξωτερικών θρηνεί την απώλεια του Πρέσβεως ε.τ. Κωνσταντίνου Ζέπου, ενός εξαίρετου διπλωμάτη, ο οποίος τίμησε την Ελλάδα και την εκπροσώπησε με αξιοπρέπεια.

Ο Κωνσταντίνος Ζέπος εισήλθε στη Διπλωματική Υπηρεσία το 1958. Υπηρέτησε, μεταξύ άλλων, στη Λευκωσία, το Λονδίνο και τη Γενεύη. Διετέλεσε Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα, Πρέσβης στο Δουβλίνο και Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Υπήρξε ενεργός πολίτης και οξυδερκής διπλωμάτης, που διακρινόταν για το ήθος, τη νηφαλιότητα και την αφοσίωσή του στην πατρίδα.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, καθώς και σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του.