Η εξαιρετική της βαθμολογία, της έδωσε το «εισιτήριο» για την είσοδό στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ένα τμήμα το οποίο ήταν πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό της.

Η δεκαοκτάχρονη Άντα, όπως αναφέρει το patrisnews.com, ετοιμάζεται τώρα να χαράξει τον δικό της δρόμο, γεμάτη όνειρα και αισιοδοξία για το μέλλον. Φανερά χαρούμενη και ικανοποιημένη για όσα πέτυχε, μίλησε στην εφ. «Πατρίς», για τα συναισθήματά της, το αντικείμενο των επικείμενων σπουδών της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τη στήριξαν.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Περίμενα με τη βαθμολογία που είχα πιάσει, να πετύχω να μπω στη σχολή που θέλω, όμως σήμερα ένιωσα μια ανακούφιση, όταν είδα ότι πράγματι τα κατάφερα και έπιασα το στόχο μου και ολοκλήρωσα τη μαθητική μου πορεία πολύ όμορφα. Γιατί πια ολοκληρώθηκε ένας αγώνας, πολλών ετών. Επέλεξα τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, γιατί θεωρώ ότι με αυτή τη σχολή μπορώ να συνδυάσω την αγάπη μου για τις θετικές επιστήμες, με την Πληροφορική και την Τεχνολογία, και είναι ένα τμήμα που μου δίνει πολλές δυνατότητες εξέλιξης, καθώς η Τεχνολογία είναι το μέλλον. Βλέπουμε άλλωστε πόσο γρήγορα εξελίσσονται τα πράγματα, και με την τεχνητή νοημοσύνη, υπάρχουν εφαρμογές σε όλους τους τομείς, οπότε πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη σχολή για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα την οικογένειά μου, γιατί στάθηκε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, τους καθηγητές μου, και του φροντιστηρίου αλλά και του 2ου ΓΕΛ Πύργου, ενώ θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλα τα παιδιά, για την προσπάθειά τους, είτε είδαν σήμερα τον στόχο τους να επιτυγχάνεται, είτε δεν τα κατάφεραν, γιατί σε όλους θα δοθούν ευκαιρίες στο μέλλον και θέλω να ευχηθώ και καλή δύναμη στα παιδιά που δίνουν στις επόμενες εξετάσεις.»