Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη των Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, των πιλότων του καναντέρ που κατέπεσε στην Κάρυστο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε τις καινούριες εμφανίσεις που θα χρησιμοποιεί στη διάρκεια της σεζόν 2023-24 και στην μπουτίκ του τοποθετήθηκαν και δύο φανέλες με τα ονόματα και τις ηλικίες των Περικλή Στεφανίδη και Χρήστου Μουλά.

Ο 27χρονος Περικλής Στεφανίδης ήταν ένθερμος φίλαθλος του ΠΑΟΚ και μάλιστα ο Ερασιτέχνης είχε ανεβάσει και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα συλλυπητήρια του. «Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, εκφράζει την απέραντη θλίψη της για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους, Περικλή Στεφανίδη και Χρήστο Μουλά. Ο Περικλής Στεφανίδης θα είναι πλέον μέλος του ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου, καθώς η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ τον συντρόφευε συνέχεια. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, εκφράζει την απέραντη θλίψη της για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους, Περικλή Στεφανίδη και Χρήστο…

Posted by Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club on Tuesday, July 25, 2023