Προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στο νησί της Ρόδου, στο νησί έφθασαν σήμερα βαρέου τύπου μηχανήματα. Πρόκειται για ένα μηχάνημα τύπου άρματος Leopard, το οποίο παρέλαβε ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης, καθώς επίσης και ένα ειδικό ερπυστριοφόρο που έφθασε επίσης το πρωί στη Ρόδο, όπως ανακοίνωσε ο κ, Βάϊος Καλοπήτας με σχετική ανάρτησή του, σύμφωνα με τη rodiaki.gr.

Στην ανάρτηση, ο κ. Καλοπήτας ανέφερε:

«Έφτασε μόλις στο λιμάνι της Ρόδου από τον Ορχομενό, το πυροσβεστικό και διασωστικό ερπυστριοφόρο όχημα JUMBO TRACK MULTI της εταιρείας RAM EUROPE.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον επί χρόνια φίλο μου, πρόεδρο της εταιρείας και συνεργάτη μας για ειδικά μηχανήματα στο νησί, Θόδωρο Ρέντζο που μετά από επικοινωνία μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε να διαθέσει στη μεγάλη μάχη που δίνουμε στο νησί μας με τις φλόγες το όχημα το οποίο ανοίγει ζώνες, μπορεί να επιχειρήσει σε δύσβατα σημεία και έχει δυνατότητα να κάνει ρίψη νερού μέχρι και στα 80 μέτρα.

Το ερπυστριοφόρο είναι στη διάθεση των αρχών και θα τεθεί άμεσα εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, σε συνεργασία με εξειδικευμένο προσωπικό που διέθεσε η εταιρεία μας και στελεχώνει το πλήρωμά του».

Έφτασε μόλις στο λιμάνι της Ρόδου από τον Ορχομενό, το πυροσβεστικό και διασωστικό ερπυστριοφόρο όχημα JUMBO TRACK MULTI…

Posted by Βάιος Καλοπήτας on Wednesday, July 26, 2023