Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στην περιφερειακή οδό στην Έδεσσα με πέντε νεκρούς. Το τροχαίο σημειώθηκε στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, έξω από την Έδεσσα, όπου ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TasTV Pella, και τα πέντε άτομα είναι αλβανικής καταγωγής οι οποίοι εργάζονταν σε αγροκτήματα της περιοχής και κατευθυνόταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας.

ΕΔΕΣΣΑ: 5 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΔείτε βίντεο και φωτογραφίες από το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα με τους 5 νεκρούς που έγινε στην Περιφερειακή Οδό στην Έδεσσα προς Ριζάρι Πέλλας σήμερα 18-7-2023 στις 6.30 το απόγευμα.Μόλις πληροφορήθηκα για το τροχαίο ατύχημα με την κάμερα βρέθηκα αμέσως στον χώρο όπου οι πυροσβέστες με υπεράνθρωπες προσπάθειες ανέσυραν εκείνη την στιγμή δυστυχώς νεκρό τον οδηγό του αυτοκινήτου ενώ είχε προηγηθεί απαγκλώβιση και των 4 επιβατών οι οποίοι ακαριαία έχασαν την ζωή τους παρά την παθητική ασφάλεια που είχε το αυτοκίνητο, γιατί όπως διαπιστώσαμε είχαν ανοίξει οι αερόσακοι. Συγκεκριμένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο κινούμενο προς την δ/ση προς Ριζάρι Πέλλας καθώς πέρασε το τούνελ που βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό πάνω από την Έδεσσα μετά την στροφή για άγνωστο λόγο το ΙΧΕ αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με αντιθέτως διερχόμενη νταλίκα με κατεύθυνση τον Άγρα Έδεσσας με αποτέλεσμα από την σφοδρή σύγκρουση δυστυχώς να σκοτωθούν ο οδηγός και οι τέσσερις επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας και τα πέντε άτομα είναι αλβανικής καταγωγής οι οποίοι εργάζονταν σε αγροκτήματα της περιοχής και κατευθυνόταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας. Είμαστε εδω όπου ο νεκρός οδηγός απεγκλωβίζεται αυτή τη στιγμή που συντάσσουμε το δημοσίευμα είναι 54 χρόνων και ο συνοδηγός είναι 44.Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίσθηκε ελαφρά..

Posted by Tastv Pella Tasos-Serafim on Tuesday, July 18, 2023

Τα θύματα είναι τέσσερις άντρες, ηλικίας 55. 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, που επέβαιναν στο ΙΧ. Ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Για την ανάσυρση των επιβαινόντων από το ΙΧ αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Έδεσσας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.