Απηυδισμένος από την καταστροφή που προκάλεσαν και προκαλούν στο διάβα τους οι φωτιές ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς με σειρά αναρτήσεων που έκανε στο Instagram ξέσπασε κατά της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα τα τελευταία 24ωρα.

Ο Θανάσης Αλευράς, σημείωσε, πως δεν βλέπει κανέναν να αντιδρά για τις ελλείψεις που υπάρχουν στον κρατικό μηχανισμό και δεν του επιτρέπουν να αντιμετωπίσει γρήγορα και αποτελεσματικά τις φωτιές που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην Αττική και στο Λουτράκι. Αντίθετα, φαίνεται εντυπωσιασμένος από το… θόρυβο που έχει προκαλέσει η παράσταση «Σφήκες» της Λένας Κιτσοπούλου. Να σημειώσουμε πως ο Θανάσης Αλευράς βρέθηκε στην Επίδαυρο και παρακολούθησε την παράσταση με την καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Η Κιτσοπούλου μας μάρανε. Δεν ακούω “αίσχος, ντροπή”. Μας κακοποιήσατε. Για τόσα αίσχη που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Δύναμη στους ανθρώπους και στα ζώα», έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός σε πρώτο του μήνυμα και έπειτα συνέχισε με δεύτερο, όπου ήταν ιδιαίτερα καυστικος για την διαχείριση των πυρκαγιών από πλευράς της Πολιτείας. «Δεν έχουμε πυροσβεστικά αεροπλάνα; Δεν έχουμε σχέδιο; Δεν έχουμε πυροσβέστες; Δώστε στον λαό κλιματική αλλαγή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αλευράς.