Νέες δηλώσεις έκανε η μητέρα του 22χρονου εργαζόμενου ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εργασίας του σε ξενοδοχείο, όταν καυτό λάδι χύθηκε πάνω του, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» δήλωσε ότι «του είπαν να μεταφέρει το καυτό λάδι για απόρριψη. Και τους λέει ”ρε παιδί μου δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί καίει”. Και του απάντησε ο β’ μάγειρας ”τελείωνε γιατί βιαζόμαστε”. Και γυρίζει το παιδί στον α’ μάγειρα και του λέει ”τί να κάνω μάγειρα;” λέει ”έλα, έλα γιατί θέλουμε να βάλουμε μπουφέ”».

«Κι όπως πήγε το παιδί να μεταφέρει το λάδι χύθηκε στο ένα του χέρι. Κι άρχισε να φωνάζει ”πονάω, πονάω” και μέχρι να το αφήσει κάτω… με το που ήρθε η κατσαρόλα σε επαφή με το παγωμένο έδαφος, έκανε έκρηξη το λάδι», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, ανέφερε πως «ήρθε μετά από μία ώρα ο δικός τους γιατρός, μετά από μισή ώρα τους έστειλαν για να βρουν αλοιφή και μετά του είπαν ”πάμε σε κλιματιζόμενη αίθουσα” για να μην πονάει τόσο πολύ από τα εγκαύματα».

Σημειώνεται, ότι στο πλευρό του 22χρονου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ η οικογένεια του έχει κινηθεί νομικά.