Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες από την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Άνθρωποι μεταφέρονται στην αγκαλιά των λιμενικών που τους διέσωσαν, δεκάδες ακόμη βρίσκονται ξαπλωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο σκεπασμένοι με κουβέρτες και ένα μπουκαλάκι νερό στο πλάι τους, ενώ εκατοντάδες επιβάτες από το μοιραίο σκάφος αναζητούνται από τους διασώστες.

Άνθρωποι ταλαιπωρημένοι, με φανερά τα σημάδια του πόνου στο πρόσωπό τους. Μετανάστες που αναζητούσαν ένα καλύτερο αύριο και τα όνειρα τους σβήστηκαν ανοιχτά της Πύλου την ώρα που άρχιζε να βουλιάζει το ασφυκτικά γεμάτο αλιευτικό σκάφος που τους μετέφερε παράνομα.

Άνθρωποι με ζωγραφισμένη έντονα μια χαρμολύπη στο πρόσωπό τους. Άτομα που προσπαθούν να χαμογελάσουν επειδή είναι ζωντανά αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για όσους πέθαναν.

Πτώματα σε σακούλες μεταφέρονται από το Λιμενικό στο λιμάνι της Καλαμάτας την ώρα που συγγενείς επιβαινόντων τους αναζητούν κρατώντας φωτογραφίες τους στα χέρια.

Άνδρας μεταφέρεται στην αγκαλιά των διασωστών

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες από την τραγωδία στην Πύλο

Η φωτογραφία με τους στοιβαγμένος στο σκάφος εκατοντάδες μετανάστες