Χαμός έγινε στο ελληνικό Twitter σήμερα, καθώς για λίγες ώρες κυκλοφορούσε η φήμη πως η Νανά Μούσχουρη πέθανε σήμερα στο Παρίσι. Με μια ανάρτηση στον δήθεν λογαριασμό του Γιώργου Κουμεντάκη στο Twitter, κάποιοι προσπάθησαν να αποπλανήσουν το κοινό.

Σήμερα το πρωί, ο λογαριασμός με όνομα «Γιώργος Κουμεντάκης» δημοσίευσε μια φωτογραφία της Νανάς Μούσχουρη, όπου στη λεζάντα αναγραφόταν ότι «Πέθανε η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Νανά Μούσχουρη».

Μια ώρα μετά, ο ίδιος λογαριασμός έσπευσε να διευκρινίσει πως επρόκειτο για ψευδή είδηση, καθώς, όπως ανέφερε με άλλη δημοσίευση, «αυτός ο λογαριασμός είναι μια φάρσα που δημιουργήθηκε από τον Ιταλό δημοσιογράφο Tommasso Debenedetti».

Το προφίλ δεν ανήκει στον Έλληνα υπηρεσιακό υπουργό Πολιτισμού, Γιώργο Κουμεντάκη, αλλά στον Ιταλό δημοσιογράφο Tommasso Debenedetti. Οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισε να κάνει μια τέτοια φάρσα παραμένουν αδιευκρίνιστοι, όπως επίσης και το εάν η συγκεκριμένη ενέργεια συνδέεται με την κυβερνοεπίθεση που φέρεται να δέχθηκε σήμερα το πρωί το Υπουργείο Πολιτισμού.