Θλίψη στο Πανελλήνιο σκόρπισε η τραγική είδηση του θανάτου ενός 8χρονου παιδιού από την Ημαθία. Σύμφωνα με το Action24, που επικοινώνησε με τον πατέρα του παιδιού, οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι το παιδάκι του κατέληξε από στρεπτόκοκκο.

Το αγοράκι την Παρασκευή το απόγευμα ανέβασε πυρετό, όμως οι γονείς θεώρησαν ότι ήταν κάτι απλό και το αντιμετώπισαν με αντιπυρετικά. Το Σάββατο ο πυρετός δεν υποχωρούσε και ταυτόχρονα το παιδί άρχισε να κάνει εμετούς. Οι τραγικοί γονείς το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο Νάουσας. Οι γιατροί αρχικά θεώρησαν πως πρόκειται για κάποια ίωση, και εικόνα του ήταν καλύτερη ωστόσο προχώρησαν σε περαιτέρω εξετάσεις.

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, επέστρεψαν στο σπίτι τους και όταν πήγαν ξανά στο νοσοκομείο οι γιατροί τους ζήτησαν να παραμείνουν για νοσηλεία για περαιτέρω διερεύνηση.  Ωστόσο, την Κυριακή οι τιμές σε νέες εξετάσεις ήταν πάρα πολύ υψηλές και η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιδεινώθηκε. Οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Αρχικά το πήγαν στο Γεννηματά, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, που διαθέτει ΜΕΘ Παίδων. 

Δυστυχώς, το αγοράκι δεν τα κατάφερε κι άφησε την τελευταία του πνοή.