Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση μιας 48χρονης γυναίκας από την Κρήτη. Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του Βαθύπετρου Αρχανών. Ομάδα διασωστών τη βρήκε κοντά στο σπίτι της, σήμερα (31/05) γύρω στις 12.30 το μεσημέρι.

Πληροφορίες από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρουν πως η γυναίκα εντοπίστηκε καλά στην υγεία της. Όταν εντοπίστηκε από ιδιώτες, που είχαν αφιερώσει τον χρόνο τους στην εύρεση της γυναίκας, εκείνη κρατούσε μια πλαστική σακούλα με σαλιγκάρια, καθώς όπως δήλωσε, είχε βγει για να τα μαζέψει.

«Μόλις βρέθηκε η γυναίκα σε μια πλαγιά, είναι ζωντανή και σε καλή κατάσταση. Η γυναίκα είναι στην αγκαλιά του συζύγου της. Η κινητοποίηση των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των ιδιωτών ήταν τεράστια. Η γυναίκα θα υποβληθεί σε τυπικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί πως η κατάσταση της υγείας της είναι καλή. Ήταν μόνη της στο φαράγγι για σχεδόν 4 εικοσιτετράωρα» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η γυναίκα δεν ήταν μακριά από το σπίτι της, καθώς πίσω από τον λόφο στον οποίο είχε χαθεί, βρισκόταν το σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια εκπομπή, η 48χρονη έχασε τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι της το περασμένο Σάββατο.