Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα, όταν στο λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές, εντοπίστηκαν παραπάνω ανήλικοι από όσοι χωρούσαν, τους οποίους μάλιστα είχαν καλύψει με μπουφάν, για να μη γίνουν αντιληπτοί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Αστυνομία σταμάτησε σε τυχαίο έλεγχο το λεωφορείο και διαπίστωσε πως υπήρχαν δύο παραπάνω μαθητές, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει το δίπλωμα του οδηγού και να ζητήσει εξηγήσεις από τη διεύθυνση.

Η διευθύντρια δήλωσε πως «στο γραφείο μου το πρωί, ήρθαν δύο παιδάκια “κυρία σας παρακαλώ, παρ’ τε μας κι εμάς”. Τελείωναν, Γ’ Γυμνασίου, έπαιρναν το απολυτήριο και το θεώρησα… να τα αφήσω πίσω… κάπως… καταλάβατε; “Κρίμα είναι” λέω “κι αυτά, ας τα βάλω”. Λέω του οδηγού να βάλω δύο παιδάκια που είναι παραπάνω;” Πήρα και τον σταθμάρχη, μου λέει “βάλ’ τα, μήπως πού θα πάνε;” λέει, “κοντά είναι”».

«Πήγαμε έναν περίπατο. Ήταν δυο παιδάκια, επειδή έκλαιγαν, να τα βάλω, να τα βάλω και μπήκαν δυο παιδάκια παραπάνω. Αυτό. Ούτε παιδάκια από άλλο σχολείο μπήκαν, δύο παιδάκια από το ίδιο το σχολείο μπήκαν. Γιατί τελευταία στιγμή φέρνουν τις δηλώσεις», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ωστόσο, γονείς αναφέρουν πως τα παιδιά ήταν μεγαλύτερα και όχι στην ίδια τάξη με τους μαθητές που πήγαν εκδρομή. Μάλιστα, φέρεται να επιβιβάστηκαν, ώστε να επιστρέψουν νωρίτερα σπίτι τους και να μη χρειαστεί να πάρουν το ΚΤΕΛ που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση.