Με σύννεφα και τοπικές βροχές ο καιρός της Τρίτης. Από τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα επικρατήσει συννεφιά, τοπικά πιο πυκνή, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη Μακεδονία τα σύννεφα θα είναι αρκετά πυκνά και θα υπάρξουν κατά διαστήματα βροχές.

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια τμήματα αλλά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, από το μεσημέρι και έπειτα αναμένεται συννεφιά, κατά διαστήματα πιο πυκνή. Στα βόρεια θα διατηρηθούν κάποιες τοπικές βροχές μέχρι και το βράδυ

Και στην Αττική θα σημειωθεί συννεφιά την Τρίτη, κατά διαστήματα πυκνότερη, με μικρή πιθανότητα για βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις στα 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει από το πρωί συννεφιά με βροχές, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ. Οι άνεμοι ανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία μέχρι 16 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μετά το μεσημέρι όμως στις περισσότερες περιοχές θα παρουσιάσει βελτίωση.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου: