Νέα στοιχεία έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό του Πάσχα. Οι βροχές που αναμένονται στη δυτική Ελλάδα την Κυριακή, αναμένεται από το μεσημέρι να γίνουν πιο έντονες και να επεκταθούν στα ανατολικά, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως το βράδυ της Ανάστασης, δεν θα υπάρχουν βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, όμως την Κυριακή το πρωί η δυτική Ελλάδα θα επηρεαστεί αρχικά από βροχές.

Επτάνησα, Ήπειρος, δυτική ορεινή Θεσσαλία, Αιτωλοακαρνανία, δυτική Πελοπόννησος και οι παράκτιες περιοχές σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα έχουν βροχές το πρωί της Κυριακής του Πάσχα.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, τα φαινόμενα θα επεκταθούν το μεσημέρι προς τα ανατολικά και θα δυναμώσουν, ενώ μεταξύ των περιοχών που θα επηρεαστούν με παροδικές μπόρες θα είναι και η Αττική.

Όσο για την εξέλιξη του καιρού, τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται άστατος καιρός στη δυτική Ελλάδα, την κεντρική και βόρεια χώρα, ενώ η τάση δείχνει ότι θα παραμείνει… φθινοπωρινός έως και τα τέλη της επόμενης εβδομάδας μετά το Πάσχα. Μάλιστα χιόνια ενδέχεται να πέσουν και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, σε υψόμετρο πάνω από 1.500 – 1.600 μέτρα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού