Βελτιώνεται σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 12/4 ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Βροχές μπορεί να πέσουν το απόγευμα στη βορειοανατολική χώρα και στα ανατολικά της Κρήτης. Οι άνεμοι ισχυροί, θα βοηθήσουν να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, με τον υδράργυρο στους 22-24 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με κάποιες συννεφιές το απόγευμα στη γύρω ορεινή ζώνη. Οι άνεμοι 5-6 μποφόρ. «Προσοχή στην εθνική οδό που συνδέει την Αττική με την Κόρινθο, εκεί (ο άνεμοις) λειτουργεί σαν καταβάτης και πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα στην οδήγηση» λέει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Το θερμόμετρο στους 23 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη ήλιος, ισχυροί άνεμοι και η θερμοκρασία στους 20-21 βαθμούς.

Μεγάλη Πέμπτη ανοιξιάτικος καιρός με τον υδράργυρο στους 23-25 βαθμούς, τη Μεγάλη Παρασκευή περνάει μια διαταραχή με πρόσκαιρες βροχές και βελτίωση από το απόγευμα και το θερμόμετρο στους 22-25 βαθμούς. Το Μεγάλο Σάββατο δείξτε προσοχή σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη, λέει ο μετεωρολόγος. Την Κυριακή του Πάσχα αλλάζει ο καιρός μεσημέρι και απόγευμα και το ψήσιμο του οβελία θα αντιμετωπίσει προβλήματα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος, ιδίως σε Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το δυτικό και βόρειο Αιγαίο.