Τίποτα δεν λέει ότι η άνοιξη είναι εδώ όσο ένα φρέσκο μανικιούρ εμπνευσμένο από τα φωτεινά χρώματα και τον πιο ζεστό καιρό. Αυτή τη στιγμή, το Instagram σας είναι πιθανότατα γεμάτο με όμορφα νύχια εμπνευσμένα από την άνοιξη που σας κάνουν να θέλετε να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας για την περιποίηση των άκρων σας. Το γαλλικό μανικιούρ είναι ένα κλασικό look νυχιών που δεν φαίνεται να βγαίνει ποτέ από τη μόδα και με τόσες πολλές διαφορετικές παραλλαγές είναι βέβαιο ότι θα βρείτε μια εκδοχή που σας αρέσει.

Γιατί να μην προσθέσετε, όμως, ένα ποπ χρώμα στα νύχια σας και να απογειώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας με παστέλ γαλλικές άκρες; Οι παστέλ γαλλικές άκρες κάνουν θραύση στο Pinterest και το Instagram, σύμφωνα με το thelist.com, ως μία από τις τελευταίες viral τάσεις στα νύχια για την άνοιξη, με σταρ όπως η Dua Lipa να εμφανίζονται με το συγκεκριμένο μανικιούρ.

Αυτό το στυλ νυχιών είναι ιδανικό για όσες αγαπούν ένα κλασικό look νυχιών που είναι εμπλουτισμένο με όμορφα παστέλ χρώματα. Τα παστέλ χρώματα δεν είναι κάτι καινούργιο για την άνοιξη, αλλά είναι ένας κομψός τρόπος για να ανανεώσετε το ανοιξιάτικο μανικιούρ σας διατηρώντας τα πράγματα απλά.

Πώς να κάνετε ένα παστέλ γαλλικό στο σπίτι

Βαμμένα νύχια

Μπορείτε να πετύχετε ένα όμορφο παστέλ γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι με λίγα απλά βήματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές μπατονέτες, μια λίμα και ένα γυαλιστικό νυχιών, ασετόν, βερνίκι νυχιών, ένα βερνίκι βάσης και ένα top coat. Αφού καθαρίσετε, γυαλίσετε και λιμάρετε τα νύχια σας, μπορείτε να εφαρμόσετε το βασικό βερνίκι.

Αφού σφραγίσετε τη γαλλική άκρη πάνω στο νύχι σας, πάρτε μια μπατονέτα και βουτήξτε την σε ασετόν για να καθαρίσετε τυχόν βερνίκι στα δάχτυλα και το δέρμα σας. Στη συνέχεια, απλώστε μια στρώση από το top coat και έχετε ένα πανέμορφο παστέλ μανικιούρ με γαλλικές άκρες που μοιάζει σαν να σας το έχει κάνει επαγγελματίας.

Γίνετε δημιουργικοί με το παστέλ γαλλικό μανικιούρ σας

Βαμμένα νύχια

Το παστέλ γαλλικό μανικιούρ είναι ένα στυλ νυχιών που έχει να κάνει με το χρώμα και την απλότητα. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα μείγμα από ζωηρές αποχρώσεις και να δοκιμάσετε τα παστέλ γαλλικά νύχια με άκρη σε χρώμα ουράνιου τόξου. Με αυτό το στιλ, κάθε δάχτυλο έχει διαφορετικό παστέλ χρώμα και μπορείτε να πειραματιστείτε με αποχρώσεις του μπλε, του μοβ, του πορτοκαλί, του ροζ και άλλων. Μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε ένα ombre rainbow pastel French tip για να διατηρήσετε την πολύχρωμη εμφάνιση, αλλά η άκρη να ξεθωριάζει στο κάτω μέρος του νυχιού.