Τα νέα στοιχεία για την επιδείνωση του καιρού έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο, με την Αττική να επηρεάζεται από αύριο, Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως ο καιρός αύριο θα ξεκινήσει να είναι άστατος από τα δυτικά και μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα έχουν επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα. Οι μπόρες και οι καταιγίδες θα είναι σύντομες και με περάσματα από διάφορες περιοχές.

Στην Αττική τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Τα περάσματα με τις μπόρες και τις καταιγίδες θα είναι σύντομης διάρκειας και ο καιρός θα βελτιωθεί προς το βράδυ την περιοχή της Αθήνας.

Την Πέμπτη (16/3) θα υπάρχουν βροχές και πάλι ανά διαστήματα, κυρίως στη δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την Εύβοια και την Κρήτη, ενώ οι βοριάδες θα ρίξουν τη θερμοκρασία. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά από τα 1.000 μέτρα και πάνω με τη μορφή μπόρας.

Την Παρασκευή (17/3) οι βροχές θα εντοπίζονται στην Κρήτη και στην Εύβοια, με τον καιρό το Σαββατοκύριακο να βελτιώνεται και την θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου