Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα με δεκάδες οικογένειες να ζουν ένα δράμα με την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων.

Ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει κάποιες από τις οικογένειες θυμάτων και τραυματιών μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πότε αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη καθώς και το πως θα κινηθεί η διαδικασία για να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όποιον ευθύνεται για το τραγικό δυστύχημα.

Όσον αφορά την παρέμβαση Ντογιάκου ο οποίος τόνισε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ωρεθούν οι ένοχοι όποιοι και αν ειναι αυτοί αναφέρει ότι «η ενέργεια του κ. Ντογιάκου είναι αξιομνημόνευτη. Όλη η διαδικασία, έγκειται στον ανακριτή που θα την αναλάβει».

Σχετικά με το τι του έχουν πει οι γονείς αναφέρει: «Δεν έχω τολμήσει να μιλήσω με τους γονείς, δεν έχουν συζητήσει το παραμικρό μαζί μου. Περιμένουν σε ένα ξενοδοχείο στη Λάρισα να ταυτοποιηθούν οι σοροί», ανέφερε ο δικηγορος και τόνισε πως οι άνθρωποι, πενθούν και η κατάστασή τους είναι πολύ δύσκολη.

«Αν κινηθούν γρήγορα οι διαδικασιες, η δίκη θα ξεκινήσει σε έναν χρόνο», ενώ είπε ότι τον είχε προσεγγίσει και ο σταθμάρχης, κύριος κατηγορούμενος τόνισε ακόμη σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η δίκη.

«Ο κύριος κατηγορούμενος, είναι ο σταθμάρχης και οι κύριοι κατηγορούμενοι, είναι αυτοί που τον επέλεξαν, αν ισχύουν όσα ακούγονται» ανέφερε ακόμη ο δικηγόρος.