Στη Θεσσαλονίκη έγινε η κηδεία του 2,5 ετών κοριτσιού που φιλοξενούνταν στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός και η μητέρα της απαρηγόρητη φώναζε «σ’αγαπώ ξύπνα», ενώ έκλαιγε με αναφιλητά.

Σύμφωνα με το Star, η κηδεία έγινε στις 12:00 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ενώ η μητέρα της μικρής έλεγε διαρκώς «Άννα ξύπνα, Άννα, σ’αγαπώ ξύπνα».

Μάλιστα, έφτασε υποβασταζόμενη στο νεκροταφείο, με λουλούδια στα χέρια και μία φωτογραφία της κόρης της και τη δικαστική απόφαση που της επέτρεπε να πάρει την κορούλα της στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται, πως ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έδωσε εντολή για διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του μόλις 2,5 ετών κοριτσιού στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στη Θεσσαλονίκη και το Ιπποκράτειο ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα.

Προηγουμένως η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, Κυριακή Κλιάμπα παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της έκθεσης με αποτέλεσμα το θάνατο, της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση για το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός».