Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του συνθέτη Νότη Μαυρουδή ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Τρίτης (03/01) στο εξοχικό του στο σπίτι. Η εκπομπή T-Live του Alpha αναφέρθηκε στο θάνατό του Νότη Μαυρούδη και εξήγησε πώς ακριβώς συνέβη το μοιραίο δυστύχημα και ο καλλιτέχνης έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Ήταν στο σπίτι του, στον παράδεισό του με τη γυναίκα του. Ετοιμαζόταν να φύγει και να γυρίσει στην Αθήνα. “Έφυγε” από το τίποτα. Απλά γλίστρησε και χτύπησε το κεφάλι του στην πέτρα» ανέφερε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Εχθές το βράδυ βγήκε στην είσοδο του σπιτιού του, στην πρώτη αυλή και εκεί πιθανότατα σκόνταψε σε κάποιο αντικείμενο, ίσως σε κάποια καρέκλα που είχαν στην βεράντα, με συνέπεια να φύγει με ορμή πάνω στο ξύλινο κάγκελο, την κουπαστή, η οποία δεν άντεξε το βάρος του, ξηλώθηκε, έφυγε στο κενό, χτύπησε πέφτοντας από ύψος τριών μέτρων σε κάποιες πέτρες που αποτελούσαν το πάτωμα της δεύτερης αυλής. Τραυματίστηκε θανάσιμα» τόνισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Χρήστος Στεφανής.

«Αυτό που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του ήταν η κουπαστή»

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει την αλήθεια για το ατύχημα του μεγάλου συνθέτη, Νότη Μαυρουδή: «Είχε γραφτεί από χθες ότι ο άνθρωπος είχε βγει να κάνει κάτι εργασίες, ότι είχε βάλει ένα ξύλο και προσπάθησε να ανέβει πάνω του για να κάνει τις δουλειές του και διάφορα άλλα. Επειδή είχαμε μια επικοινωνία με την κα Μαυρουδή, τη συνάδελφο δημοσιογράφο μας εξήγησε ότι ο άνθρωπος είχε μαζέψει τα πράγματά του και ετοιμάζονταν να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα. Δεν βγήκε να κάνει καμία εργασία, γλίστρησε και έπεσε από το ένα επίπεδο στο άλλο. Αυτό που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του ήταν η κουπαστή».