Δύο χρόνια παρουσίας στη χώρα μας συμπληρώνει το Wolt Market, έχοντας σήμερα δραστηριότητα σε 3 πόλεις με 10 καταστήματα, τα οποία λειτουργούν καθημερινά, αλλά και τα Σαββατοκύριακα, από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα, παραδίδοντας τις παραγγελίες σε περίπου 20 λεπτά. Η Ελλάδα ήταν μία από τις πρώτες χώρες όπου η Wolt επένδυσε στη δημιουργία ενός δικτύου καταστημάτων Wolt Market, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες επιλογές μέσω της εφαρμογής. Το πρώτο κατάστημα Wolt Market ξεκίνησε τη λειτουργία του στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια η παρουσία του Wolt Market επεκτάθηκε σε πολλές περιοχές της Αττικής, στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, με συνολικά 10 καταστήματα

Το Wolt Market έχει αναδειχθεί σε δημοφιλή προορισμό για τα εβδομαδιαία ψώνια supermarket. Οι καταναλωτές εξοικονομούν χρόνο κάνοντας τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, χωρίς να πρέπει να περιμένουν σε ουρές, ενώ παράλληλα μπορούν να προγραμματίσουν την παράδοση της παραγγελίας τους σε ώρα και ημέρα που τους εξυπηρετεί. Παράλληλα, το Wolt Market προσφέρει στους καταναλωτές μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, καθώς διαθέτει περισσότερους από 4.000 κωδικούς που συνεχώς εμπλουτίζονται. Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν όλο το φάσμα καθημερινών αναγκών, από γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, φρούτα, έτοιμα γεύματα έως απορρυπαντικά, καπνικά, είδη προσωπικής υγιεινής και πολλές ακόμη κατηγορίες. Στα παραπάνω αξίζει να προστεθεί η νέα συνεργασία με την κάβα Cellier, προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία εκλεκτών οίνων, με την Intersport για αθλητικά αξεσουάρ, με την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ για ψωμί, αρτοποιήματα και γαλακτοκομικά, καθώς και με τα παιχνίδια LEGO. Τα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market είναι επίσης ένα νέο κανάλι πωλήσεων για τοπικούς προμηθευτές, καθώς οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα από εταιρείες όπως οι Aroma Farms, Sknipa beer, Voreia και άλλους τοπικούς παραγωγούς.  

Ως ο ιδανικός εβδομαδιαίος προορισμός αγορών, στο Wolt Market οι καταναλωτές βρίσκουν μοναδικές προσφορές και combos προϊόντων, κάθε εβδομάδα. Αγαπημένες κατηγορίες των καταναλωτών έχουν αναδειχθεί τα φρουτολαχανικά, τα γαλακτοκομικά, τα κρεατικά και τα αλκοολούχα ποτά, με κατηγορίες που ακολουθούν τις νέες τάσεις, όπως vegan και βιολογικά προϊόντα, να καταγράφουν σταθερά αυξητική πορεία πωλήσεων.  

Στόχος του Wolt Market είναι οι καταναλωτές να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα πιο οικονομικά και σε συμφέρουσες τιμές. Ήδη από την 1η Οκτωβρίου 2022, η εταιρεία προχώρησε σε μειώσεις τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά και συγκεκριμένα σε 1.500 κωδικούς προϊόντων, ενώ από τις 16 Νοεμβρίου συμμετέχει εθελοντικά στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Καλάθι του Νοικοκυριού. Μάλιστα, το καλάθι του Wolt Market στην συντριπτική του πλειονότητα περιέχει επώνυμα προϊόντα. Ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής του Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά «Συμπληρώνοντας 2 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, είμαστε πραγματικά περήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει επιτύχει η ομάδα στη χώρα μας, καταγράφοντας διψήφια αύξηση ποσοστού τζίρου σε τριμηνιαία βάση όλο το 2022. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν επαναπαυόμαστε σε ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μία εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες, γεγονός που ήδη επιβεβαιώνεται από τις εξαιρετικές κριτικές που λαμβάνουμε από τους χρήστες, πάντα με σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες που έχουμε παρουσία, δημιουργώντας παράλληλα μία αλυσίδα αξίας για καταναλωτές και προμηθευτές. Το 2023 η στρατηγική μας θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω βελτίωση του τρόπου λειτουργίας μας και στην αξιοποίηση ευκαιριών ανάπτυξης και διείσδυσης στην ελληνική αγορά, έτσι ώστε να εδραιώσουμε το Wolt Market, ως τον ιδανικό εβδομαδιαίο προορισμό αγορών».