Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από αργά το απόγευμα της Τρίτης (13/12) ο 32χρονος από το Πακιστάν που αποπειράθηκε να βιάσει την 50χρονη στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Η 50χρονη απασχολούσε περιστασιακά τον άνδρα μια με δυο φορές την εβδομάδα στις καλλιέργειές της, σαν εργάτη.

Ο νεαρός συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ο 32χρονος μάλιστα εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχής Γρα Λυγιάς, καθώς δεν είχε απομακρυνθεί από την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο δράστης επικοινώνησε με την γυναίκα προκειμένου – όπως ισχυρίστηκε – να της ζητήσει συγνώμη.

Η 50χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία, δόθηκε ραντεβού ανάμεσα σε θύτη και θύμα και εκεί οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ήδη έχει γράψει το cretapost.gr ο 32χρονος το βράδυ της Παρασκευής, πήγε στο σπίτι της γυναίκας, της χτύπησε την πόρτα και μόλις εκείνη την άνοιξε άρχισε να την χτυπάει, να τις σκίζει τα ρούχα με σκοπό να τη βιάσει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, οι στιγμές που έζησε ήταν εφιαλτικές καθώς ο 32χρονος μόλις εκείνη άνοιξε την πόρτα της έριξε κάποια ουσία στο πρόσωπο, ίσως σπρέι πιπεριού, και στη συνέχεια για 20 περίπου λεπτά την χτυπούσε, της έσκιζε τα ρούχα και την έσερνε έξω από το σπίτι.

«Κυρίως στο κεφάλι στόχευε. Ήθελε να με κάνει να χάσω τις αισθήσεις μου για να ικανοποιήσει πάνω μου τις ορέξεις του, γιατί μου έσκισε τα ρούχα μου και τα εσώρουχα μου. Ένιωθα ότι ήθελε να με σκοτώσει να με αφήσει αναίσθητη και ανήμπορη να αντιδράσω για να με βιάσει. Εγώ ήμουν δυνατή. Άντεξα στα χτυπήματά του. Πάλεψα τουλάχιστον 20 λεπτά μαζί του. Στο τέλος μου έβγαλε μαχαίρι και με απείλησε. “Αν δε μου κάτσεις θα σε σκοτώσω” μου είπε. Εγώ τον παρακαλούσα λέγοντας του άφησε με, μη με σκοτώνεις, μη με χτυπάς άλλο» είναι μέρος της περιγραφής της.

Η 50χρονη επιχειρούσε μάταια να φύγει από τα χέρια του και όπως πρόσθεσε εκεί που άρχισε να χάνει την υπομονή της, ξαφνικά την άφησε και εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι, ίσως επειδή κατάλαβε ότι δε μπορούσε παρά τα χτυπήματα να την κάνει να λυγίσει και να παραδοθεί.