Ο Έλληνας εργοδότης που δίνει στρατιωτικούς βαθμούς στους εργαζόμενους της επιχείρησής του και τους βάζει να κάνουν push ups, μίλησε για την… τακτική του.

Ο Χρήστος Παπαδημητρακόπουλος, ιδιοκτήτης εταιρείας χυμών, είπε στην κάμερα της εκπομπής LiveNews του Mega σχετικά με τις καταγγελίες ότι: «θα ήθελα να δώσουμε βήμα στους καταγγέλλοντες και μετά να απαντήσουμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι να δείτε τον Captain Citrus της Marvel».

Ο συγκεκριμένος ήρωας της Marvel λαμβάνει δύναμη από τον φυσικό χυμό που πίνει.

Μία πρώην υπάλληλος της εταιρείας, μιλώντας στην εκπομπή είπε: «Όλα αυτά που ακούγονται είναι αλήθεια. Τα έχω δει, για το “ταξίαρχος” και ούτω καθεξής ισχύουν, για τα αξιώματα αυτά τα “λοχίας”, “επιλοχίας” και ούτω καθεξής ίσχυαν. Ήταν κάτω τα κορίτσια, τα είχε ανεβάσει επάνω και εκεί που καθόμασταν εμείς και γράφαμε, μας είπε, είπε στα κορίτσια: “πέστε κάτω και κάντε push ups” και έκαναν μαζί του. Μιλάμε για ανθρώπινες προσωπικότητες και μετά μπορεί να έφευγαν και από τη δουλειά».

Η υπάλληλος μεταξύ άλλων κατήγγειλε πως στον χώρο υπήρχαν κάμερες για τις οποίες οι εργαζόμενοι δεν γνώριζαν.

Πάντως, υπάρχουν και κάποιοι που είναι ικανοποιημένοι από την τακτική του συγκεκριμένου εργοδότη όπως ο… ταγματάρχης και RnD Director ο οποίος δήλωσε: «είμαι ικανοποιημένος που ανήκουμε στον στρατό του πορτοκαλιού».