Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα δεν γίνονται θαύματα; Λίγη χριστουγεννιάτικη μαγεία και μπόλικη δημιουργικότητα μπορούν να μοιράσουν χαμόγελα σε πολλούς ανθρώπους. Αυτό το ξέρουν καλά τόσο η ομάδα της El Deco όσο και η MarilliasChoice που φέτος μετατρέπονται σε ξωτικά και γυρίζουν τη πιο χριστουγεννιάτικη σειρά στο YouTube, το “Στόλισε Το”.

Τι είναι το “ Στόλισε Το” ; 

Το “Στόλισε Το” έρχεται για να στολίσει χριστουγεννιάτικα τη καθημερινότητα 5 τυχερών. Τι σημαίνει αυτό; Έπειτα από σύσκεψη των ειδικών των Χριστουγέννων 5 σπίτια θα αποκτήσουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάθε επεισόδιο ξεχωριστά είναι γεμάτο χριστουγεννιάτικα στολίδια και εντυπωσιακά διακοσμητικά. Κάθε σπίτι και μια δική του ιστορία που είναι έτοιμο να αποκτήσει μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και μπόλικη χρυσόσκονη. Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σαλονιού γίνεται προσωπική υπόθεση των κοριτσιών και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Στυλ χριστουγεννιάτικου δέντρου

Σε κάθε επεισόδιο θα ανακαλύψεις και ένα διαφορετικό στυλ δέντρου: παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, boho, glam, παστελ κ.α. Δες πως στολίζονται βήμα – βήμα εντυπωσιακά δέντρα όπως είναι το Washington, το Finland και το Slim. Χριστουγεννιάτικα κλαδιά, στολίδια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και κάθε λογής χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά προσδίδουν ένα μοναδικό στυλ στο κάθε χώρο.

Χριστουγεννιάτικα Tips και Συμβουλές Διακόσμησης

Στο «Στόλισε Το» θα δεις επίσης και πολλές συμβουλές για τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Θα μάθεις πώς μπαίνουν σωστά τα λαμπάκια στο δέντρο ώστε να φωτιστεί από άκρη σε άκρη. Πώς στολίζεις το χώρο σου οικονομικά ανακυκλώνοντας διακοσμητικά που ήδη έχεις. Τα κορίτσια μας εμπνέουν και μας δίνουν ιδέες για να ζεστάνουμε και εμείς εύκολα φέτος το δικό μας σπιτικό.

Αγαπάς και εσύ τα Χριστούγεννα; Συντονίσου κάθε Πέμπτη στο κανάλι της El Deco στο YouTube και δες ένα νέο σπίτι να μετατρέπεται σε μια φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη γωνιά που ξεχειλίζει θαλπωρή, glitter και χριστουγεννιάτικη μαγεία!