Ύστερα από το ολοήμερο «ξέσπασμα» με τις συνολικά 91 παραβιάσεις, τις 7 αερομαχίες και τις 6 υπερπτήσεις, οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις και μετά τα μεσάνυχτα.

Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε, σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 01:21, πάνω από την Κίναρο, στα 19.000 πόδια.

Το ίδιο τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος είχε πραγματοποιήσει, νωρίτερα σήμερα, στις 00:44, υπερπτήση πάνω από τους Καλόγερους στα 19.000.

Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Το πρωί της Πέμπτης (24/11) τώρα έγινε γνωστό ότι η Τουρκία βγάζει γεωτρύπανο στη Μεσόγειο και, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, το Αμπντουλχαμίντ Χαν θα ξεκινήσει γεωτρήσεις τις επόμενες ημέρες.

Στην είδηση αυτή αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Η προκλητικότητα των Τούρκων συνεχίστηκε και το απόγευμα της Πέμπτης (24/11) μέσω των δηλώσεων του εκπροσώπου του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, στις οποίες αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Δένδια.