Τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ, μικροί και μεγάλοι έχουν ήδη ξεκινήσει να μετράνε αντίστροφα και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη αρχίσει να στολίζουμε και να πανηγυρίζουμε.

Δέντρα, λαμπάκια, γιρλάντες, ελαφάκια και κάθε λογής στολίδια είναι μόνο μερικά από τα αντικείμενα που θα κοσμήσουν και φέτος τα σπίτια μας. Ανοίγουμε λοιπόν παλιές κούτες με αγαπημένα στολίδια και φυσικά εξορμούμε στα μαγαζιά για να προσθέσουμε καινούργια, έτσι ώστε να μετατρέψουμε το σπιτικό μας σ’ ένα ζεστό, φωτεινό και εορταστικό μέρος!

Επειδή στην Praktiker τα Χριστούγεννα έχουν μεγάλη σημασία, αποφάσισε φέτος να μας βάλει από νωρίς στο κλίμα με την ξεσηκωτική χριστουγεννιάτικη καμπάνια της, με την οποία δίνει το σύνθημα για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα!

Πού θα βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για τον στολισμό του σπιτιού μας; Μα φυσικά, όπου και κάθε χρόνο, στα Praktiker!

Η Praktiker Hellas υποδέχεται τα Χριστούγεννα με γεμάτα τα καταστήματά της και το praktiker.gr με όλα όσα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε ονειρεμένα Χριστούγεννα  με την οικογένεια και όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Ο στολισμός του δέντρου είναι μια σημαντική μέρα που φέρνει κοντά τις οικογένειες. Γι’ αυτό και η επιλογή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι υψίστης σημασίας. Ωστόσο, οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής δεν μας επιτρέπουν πάντα να δώσουμε την προσήλωση που απαιτεί η προετοιμασία του σπιτιού μας για τις γιορτές. Για τον λόγο αυτό η Praktiker έχει ετοιμάσει 4 διαφορετικά στυλ στολισμού, με στολίδια και λαμπάκια σε έτοιμα πακέτα που προτείνονται για δέντρο ύψους 2,10μ.

Μέσα από αυτές τις 4 ολοκληρωμένες ιδέες στολισμού, ο καθένα μπορεί να βρει και να στήσει εύκολα και γρήγορα ένα δέντρο που ταιριάζει στα γούστα του.

Τα 4 διαφορετικά στυλ είναι τα εξής:

  • Go all out glam: Παραμυθένια διακόσμηση, με Χριστουγεννιάτικη αίγλη (χρυσά στολίδια που αναδεικνύουν την αίγλη-προτείνεται εφαρμογή σε χιονισμένο δέντρο)
  • Holly Jolly: Παραμυθένια διακόσμηση, για γιορτινή ατμόσφαιρα στο κόκκινο (κλασικά Χριστουγεννιάτικα χρώματα, κόκκινο, λευκό και ασημί- προτείνεται πράσινο δέντρο)
  • Modern Winter: Παραμυθένια διακόσμηση, που σε ταξιδεύει στη Λαπωνία (στολίδια από φυσικό ξύλο για folklore αποτέλεσμα)
  • The Candy Kingdom: Παραμυθένια διακόσμηση, για να ζήσεις τη Χριστουγεννιάτικη Μαγεία (στολίδια σε ροζ τόνους)

Και αφού έχουμε τελειώσει με τον πρωταγωνιστή των Χριστουγεννιάτικων στολισμών, έπειτα έχουμε να επιλέξουμε τα υπόλοιπα Χριστουγεννιάτικα είδη, που θα συμπληρώσουν την εορταστική ατμόσφαιρα του σπιτιού μας.

Και σε αυτόν τον τομέα η Praktiker μας καλύπτει, αφού διαθέτει την πιο πλούσια Χριστουγεννιάτικη Γκάμα με τα πάντα για τον Χριστουγεννιάτικο φωτισμό (led & κλασικά λαμπάκια, φωτιζόμενη διακόσμηση, προβολείς), αλλά και ότι θα χρειαστούμε για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού (σε αντιστοιχία με τα 4 παραπάνω στυλ στολισμού «Αrt de la Table»)

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι περίοδος χαράς αλλά και προσφοράς, η Praktiker Hellas, μας καλεί να ξεκλειδώσουμε την καρδιά μας και να χαρίσουμε αγάπη και ελπίδα. Πραγματοποιώντας τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας στην Praktiker και με τις αγορές μας σε επαναχρησιμοποιημένες τσάντες με το σήμα το Χαμόγελο και δωροκάρτες Praktiker, ενισχύουμε το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού και της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή, αντίστοιχα.

Ξεφυλλίστε λοιπόν τον Χριστουγεννιάτικο κατάλογο της Praktiker και βρείτε ότι έχετε ονειρευτεί για να δημιουργήσετε την πιο παραμυθένια γιορτινή ατμόσφαιρα και να απολαύσουμε μαγικές στιγμές με τους αγαπημένους σας, μέσα στη χριστουγεννιάτικη θαλπωρή, σε ένα εορταστικό κλίμα!