Άφαντος είναι εδώ και 10 μέρες οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν έχει βρεθεί ούτε το όχημα που οδηγούσε. Συναγερμός έχει σημάνει τόσο στην Αστυνομία, όσο και στους συναδέλφους του, που αγωνιούν για την τύχη του.

Ο ιδιοκτήτης του ταξί Άνθιμος Σαχπαζής αγωνιά για τη ζωή του οδηγού. «Δεν έχουμε καμία πληροφορία. Του έκανα επινοικίαση πριν από 3-4 μήνες, πηγαίναμε καλά, έχει εδώ και 10 μέρες που τον ψάχνουμε. Το τηλέφωνό του είναι κλειστό, το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πουθενά στην πόλη μας, δεν το είδε κάποιος, ούτε το αυτοκίνητο, ούτε τον οδηγό και αναγκάστηκα και πήγα στην Αστυνομία. Δεν είναι πάνω από 35 χρονών» είπε στο OPEN. «Το ταξί είναι μια επικίνδυνη δουλειά, πιστεύω να είναι καλά ο άνθρωπος» πρόσθεσε.

Το ταξί είναι μοντέλο Peugeot 301 του 2017, μπλε-άσπρο, με αριθμό κυκλοφορίας ΤΑΕ 4749.

O πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Ερμής», Κλήμης Λεοντιάδης, μιλώντας στο grtimes, εξέφρασε τον φόβο του για τη ζωή του οδηγού. «Τον ψάχνουμε μανιωδώς διότι φοβόμαστε μήπως έχει πάθει κάτι, αλλά έχει κλειστό το κινητό τηλέφωνό του. Κλειστό είναι και το τηλέφωνο του πατέρα του».