Ο 39χρονος που κατηγορείται ότι ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα αδέσποτο γατάκι στην Θεσσαλονίκη, αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του και τονίζει πως «οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό».

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε πως «περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινήσεις για το ζήτημα».

Παράλληλα, δήλωσε ότι «σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν».

«Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, πως εις βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το ΑΤ Λευκού Πύργου για θανάτωση ζώου συντροφιάς και τού επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.