Μια μητέρα και το παιδί της γλίτωσαν τα χειρότερα όταν αντιλήφθηκαν πως αυτοκίνητο που διέγραφε ανεξέλεγκτη πορεία κατευθυνόταν προς τα πάνω τους σε κεντρικό σημείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, το ατύχημα συνέβη έγινε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (4/10) στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων με Τυχερού. Το αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες – διεξάγει έρευνα η Τροχαία, στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο περιπολικά – ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο κράσπεδο και σε σταθμευμένο όχημα.

Στο πεζοδρόμιο και σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν η γυναίκα που κρατούσε το μικρό παιδί της αγκαλιά. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η γυναίκα ήταν έτοιμη να επιβιβαστεί στο σταθμευμένο αυτοκίνητο που εμβόλισε το ανεξέλεγκτο όχημα, αλλά το απέφυγε όταν κατάλαβε τον κίνδυνο.

Οι παρευρισκόμενοι μόλις αντιλήφθηκαν το κακό που θα μπορούσε να έχει προκληθεί αποδοκίμασαν τον οδηγό, που όπως σημειώνει το τοπικό μέσο, ήταν εμφανώς σοκαρισμένος με το συμβάν. Άλλωστε, η σύγκρουση με το κράσπεδο και το άλλο όχημα ήταν τόσο σφοδρή που ο ένας τροχός του διαλύθηκε.

Δείτε τις φωτογραφίες του onlarissa.gr: