Ο γενικός όρος «οικονομία» είναι μια ομπρέλα που κλείνει μέσα της μια τεράστια γκάμα επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων που ανταλλάσσουν συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες με χρήματα. Τα χρήματα που χρησιμοποιούμε σήμερα αποτελούν την εξέλιξη μιας πλούσιας χρηματοοικονομικής ιστορίας. Και οι γνώστες αυτής της ιστορίας ξέρουν ότι τα πολύτιμα μέταλλα είναι ένας βασικός παίκτης που κινεί τα νήματα.  

Η Fasma Hellas είναι ένα εργαστήριο αναλύσεων πολύτιμων μετάλλων που εξακριβώνει και πιστοποιεί την ποιότητα των ανεκτίμητων αντικειμένων σας με επιστημονική εγκυρότητα. 

Γιατί η Fasma Hellas Είναι η Πρώτη Επιλογή των Εταιρειών;

Οι πιστοποιημένες αναλύσεις ατόφιου ή κραμάτων χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων της Fasma Hellas επιτρέπει στις εταιρείες που χρησιμοποιούν τέτοια ευγενή υλικά να είναι βέβαιες για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν. Οι πληροφορίες σχετικά με την περιεκτικότητα και την καθαρότητα των μετάλλων αυτών είναι καθοριστικές για τη μετέπειτα βέλτιστη επεξεργασία και χρήση τους. Κοσμηματοπώλεις, έμποροι πολύτιμων μετάλλων ή λίθων και εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας είναι μερικές μόνο από τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη Fasma Hellas.

Γιατί ένας Ιδιώτης να επιλέξει τη Fasma Hellas;

Πολλοί είναι επίσης οι ιδιώτες που απευθύνονται στη Fasma Hellas, για να εξακριβώσουν την αξία των προσωπικών τους αντικειμένων. Η έγκυρη και γρήγορη ανάλυση κοσμημάτων και η εκτίμηση πολύτιμων λίθων, σε έναν χώρο εμπιστοσύνης και εχεμύθειας, επιτρέπει στα φυσικά πρόσωπα να γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια την πραγματική αξία της συνολικής τους περιουσίας ή της πολύτιμης συλλογής τους. Έτσι, είναι σε θέση να προσέχουν αναλόγως τα υπάρχοντά τους και να αποφεύγουν απάτες σε περίπτωση πώλησής τους. 

Λόγοι να εμπιστευτείτε και εσείς τη Fasma Hellas για την ανάλυση πολύτιμων μετάλλων και κοσμημάτων

Η Fasma Hellas στηρίζεται σε τρεις σταθερούς πυλώνες που την κάνουν να ξεχωρίζει και να υπερτερεί του ανταγωνισμού, κερδίζοντας έτσι και διατηρώντας την εμπιστοσύνη των πελατών της. 

  1. Μακροχρόνιες και Επιτυχημένες Συνεργασίες: Η Fasma Hellas βρίσκεται ενεργά στον χώρο της χρυσοχοΐας από το 1974. Από τότε, δεν έχει πάψει στιγμή να εργάζεται δυναμικά, για να εξυπηρετεί φυσικά και νομικά πρόσωπα. Η ευρεία γκάμα του πελατολογίου της έχει επιτρέψει στη Fasma Hellas να αξιοποιήσει τις προηγμένες γνώσεις της σχετικά με τα πολύτιμα μέταλλα για την επίτευξη σύνθετων και ποικίλων στόχων. 
  1. Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός: Η Fasma Hellas έχει επενδύσει σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορεί να αντεπεξέρχεται σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών της γρήγορα και αποτελεσματικά. Χάρη στους κορυφαίους φασματογράφους της, γνωρίζει μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό τη δομή και την αξία κάθε είδους αντικειμένου. Η επιστημονική ακρίβεια και εγκυρότητα των αναλύσεών της προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στον κάθε πελάτη. 
  1. Πιστοποιημένες Αναλύσεις: Ακολουθώντας τη Λατινική σοφία που συμπυκνώθηκε στη σύντομη φράση «verba volant, scripta manent», όλες οι αναλύσεις συνοδεύονται από μια έγγραφη πιστοποίηση που λαμβάνουν όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες στο τέλος της διαδικασίας. Έτσι, το κύρος και η αξιοπιστία της ανάλυσης κάθε αντικειμένου πιστοποιείται, έχοντας την υπογραφή και την εγγύηση της Fasma Hellas. 

Η Fasma Hellas είναι ο συνεργάτης που χρειάζονται στο πλευρό τους όσοι αγοράζουν ή πωλούν πολύτιμα μέταλλα σε οποιαδήποτε μορφή. Οι ακριβείς αναλύσεις, οι εγγυημένες αγορές και το πλήθος επιπλέον υπηρεσιών ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις επιχειρήσεων και ιδιωτών.