Συναγερμός έχει σημάνει στην ορεινή Ευρυτανία για τον εντοπισμό της 48χρονης που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης (22/9). Οι Αρχές βρήκαν το αυτοκίνητό της και μέσα σε αυτό ένα σημείωμα. Εκεί η γυναίκα έγραφε μεταξύ άλλων αυτό που θα επιθυμούσε σε περίπτωση που βρεθεί σοβαρά τραυματισμένη ή ανάπηρη.

Οι έρευνες των Αρχών στη λίμνη των Κρεμαστών, αλλά και σε ολόκληρη την ορεινή Ευρυτανία συνεχίζονται ενώ το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη γέφυρα της Τατάρνας.

Σύμφωνα με όσα είπε το απόγευμα της Παρασκευής (23/9) μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Live News» ο δημοσιογράφος του LamiaReport Δημήτρης Κωνσταντόπουλος οι Αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητο της 48χρονης ένα σημείωμα στο οποίο η ίδια είχε γράψει «αν με βρείτε σοβαρά τραυματισμένη, ή ανάπηρη σας παρακαλώ να μου κάνετε ευθανασία» αλλά και κάποια πράγματα για τον άνδρα και το παιδί της.

Επίσης στο όχημα της γυναίκας υπήρχαν τα παπούτσια της και το κινητό της.

Η 48χρονη που ζούσε στο Καρπενήσι και την προηγούμενη εβδομάδα είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

«Έτρεχε και της άρεσε κιόλας με τις λίμνες και με τα βουνά, με τα σπορ» λέει η μητέρα της

«Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Βρέθηκε πάνω στη γέφυρα το αυτοκίνητο, στη μηχανή το κλειδί. Και αν θα βρεθεί γιατί η λίμνη είναι βαθιά. Κάνει και κρύο, φοβερό κρύο. Έτρεχε και της άρεσε κιόλας με τις λίμνες και με τα βουνά, με τα σπορ. Μέσα στην καλή χαρά, πάντα έλεγε ”μαμά εσύ είσαι δυνατή και μας προσέχεις όλους”» είπε η μητέρα της στην εκπομπή «Live News».

«Άφησε ένα σημείωμα στο αμάξι και ψάχνουν με βάρκες οι πυροσβέστες. Οι έρευνες ακόμα δεν έχουν δείξει τίποτα. Θα κατέβουν οι δύτες, αυτό ελπίζουμε μήπως γίνει κάτι από τους δύτες. Τώρα ό,τι άλλο ήταν ορατό από πάνω με βάρκες που συμμετέχει η πυροσβεστική, η αστυνομία, εκεί είναι όλοι αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί τίποτα», δήλωσε από την πλευρά του ο Θωμάς Νταβαρινός, πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων.