Στο σπίτι της στην Αχαρνών έμελλε να ζήσει η Μάγδα Τσαγγάνη πολύ δύσκολες ώρες όταν σημειώθηκαν εκρήξεις στο γειτονικό κατάστημα με φιάλες υγραερίου και αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει τρέχοντας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μιλώντας στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Μάγδα Τσαγγάνη εξομολογήθηκε πως «δεν μπορώ να το πιστέψω! Ζω έναν εφιάλτη! Δεν ξέρω αν θα αντέξω… Πιστεύω να αντέξω. Βγαίνω στο μπαλκόνι και κοιτάζω… έκρηξη! Και μετά που ακούγαμε και άλλα μπαμ, μπαμ και γινόταν χαμός έιπε ένας κύριος «πάμε επάνω, Μάγδα». Καλή του ώρα! Ανεβήκαμε την σκάλα και βγήκαμε στην ταράτσα από όπου πηδήξαμε στη διπλανή πολυκατοικία».

«Μένω σε σπίτι φίλων μου και θα πάω να μείνω στην Αίγινα. Να δω τι μπορεί να γίνει, αν φτιαχτεί και μέχρι να φτιαχτεί, να νοικιάσω μια γκαρσονιέρα να μένω. Από το ’60 που αγόρασε το σπίτι ο μπαμπάς μου έμενα εδώ».

«Είναι χρόνια που είναι εδώ οι φιάλες… Πολλές πάει η στάμνα στη βρύση αλλά μια φορά σπάει» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκλονισμένη, η Μάγδα Τσαγγάνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη το βράδυ του Σαββάτου.